fbpx

ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4*, TERME LAŠKO, WELLNESS AND SPA

ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4* TERME LAŠKO

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Termalni centar Laško se nalazi na 10-tak km od Celja, u parku pokraj reke Savinje, blizu starog grada i brda prikladnog za šetnje. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu izotermičke vode sa temperaturama od 32C do 35C. Gostima su na raspolaganju upotreba usluga Kluba Zdravlje gde ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna “1001 noć”, razne finske saune: klasična, sa kristalima, hromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija. Moguće je isprobati bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, usluge pedikira i manikira, razne masaže kao što su anticelulitna, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenima, indijansku masažu i masažu glave. Rekreacija i sport su dva bitna faktora za zdravlje. Terme Laško su kompletno opremljene te su gostima na raspolaganju: otvoreni i zatvoreni bazeni sa termalnim vodama i masažama, dvorane za vežbe tokom jutarnjih sati i bazen sa termalnom vodom, whirphool kade, teniski tereni i stolovi za ping pong, lov divljači i ribolov . U večernjim satima gosti mogu uživati u kulturnim programima i koncertima. U grupama uz instruktore moguće je priključiti se treninzima joge, hromoterapije i meditacije. Termalni centar Laško smešten je na poziciji odakle se s lakoćom stiže do starog grada Laško, do dvorca Tabor gde se nalaze restoran, vinarija i sala za venčanja. Postoji mogućnost posete pivare Laško, crkve Marijegraške sa freskama iz XVI veka ili samo šetati okolnim brdašcima.

Lokacija

Hotel će ispuniti očekivanja ljudi koji žele zaustaviti korak, obnoviti životnu snagu. Udobnost boravka, izvor zdravlja, gastronomske doživljaje, nezaboravne radosti, trenutke intime, ugađanje i kreativnost u zagrljaju voda i brda. Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog.

Hotelski sadržaji

Centar medicine s prostorima za ambulante, fizikalnu i radnu terapiju i balneoterapiju, termalni bazeni, sauna centar sa sedam različitih sauna, centar zdravlja i lepote s kozmetičkim, pedikirskim i masažnim salonom, lepo uređenim prostorima za romantične kupke, fitness centar, savremeno uređene ugostiteljske prostore, frizerski salon, poslovno-konferencijski centar. Hotel ima znak specijalizacije za biciklizam i hodanje. Hotel ima i otvoreni i zatvoreni bazenski kompleks.

Smeštaj

Hotel ima 208 soba (48 soba / 98 kreveta prilagođeno je osobama s teškoćama u kretanju). Sobe sadrze TWC, kablovsku TV, mini bar, telefon, fen za kosu, klima-uređaj, internet priključak Wireless lan i ogrtač za kupanje.

Usluga

Polupansion (doručak i večera-švedski sto).

Galerija

CENOVNIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


WELLNES & SPA PREPORUČUJEMO

Aparthotel Kraljevi Čardaci je okružen prirodom i nudi moderni wellness i spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane. Nalaze se u Vikend naselju Nacionalnog parka Kopaonik, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare . . .

Nalazi se na obroncima pohorskih šuma, na 5,5 km od centra Maribora.