NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Hotel WELLNESS PARK LAŠKO 4* superior

Hotel WELLNESS PARK LAŠKO 4* superior

 

 AKCIJA JEDAN PLAĆA, DRUGI PUTUJE BESPLATNO

 

 AKCIJA JEDAN PLAĆA, DRUGI PUTUJE BESPLATNO 31.01.2020.-14.02.2020.

 

  AKCIJA JEDAN PLAĆA, DRUGI PUTUJE BESPLATNO - SPECIJALNA PONUDA 14.02.-17.02.2020.

 

Novi wellness hotel, smešten u predivnom ambijentu, predstavlja kombinaciju tradicije i najmodernijih spa rituala u jednom od najboljih spa centara u ovom delu Evrope. Iz wellness ponude izdvajamo 2200 m2 vodenih površina sa temperaturom vode 30-34 C u otvorenim i zatvorenim bazenima. Pod veličanstvenom staklenom kupolom nalazi se bazen sa talasima, tri whirlpool-a, dečje vodeno zabavište, masažni bazen, brza reka i tobogan. Na otvorenom su bazen za odrasle, dečji bazen, tobogan i termalni bazen, povezan sa unutrašnjim bazenom. Na ušću Rečice i Savinje je masažni bazen u obliku kristala. Sauna centar se sastoji od šest sauna (Laconium, Sanarium, klasična finska i parne sauna...). Od masaža hotel nudi ajurveda, tajlandsku, shiatsu, havajsku i klasičnu masažu. Fitnes centar i pilates se preporučuju onima koji žele aktivniji odmor.


Lokacija

Kompleks se nаlаzi u neotkrivenom prirodnom okruženju duž reke Sаvinje, okružene brdimа. Centаr Lаško je udaljen 15 minuda hoda.

Smeštaj

Sobe su uređene u živopisnim bojama. Sadrže sef, mini-bar i kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fenom za kosu i bade-mantilom.

Hotelski sadržaji

Pod veličanstvenom staklenom kupolom nalazi se bazen sa talasima, tri whirlpool-a, dečje vodeno zabavište, masažni bazen, brza reka i tobogan. Na otvorenom su bazen za odrasle, dečji bazen, tobogan i termalni bazen, povezan sa unutrašnjim bazenom. Na ušću Rečice i Savinje je masažni bazen u obliku kristala. Sauna centar se sastoji od šest sauna (Laconium, Sanarium, klasična finska i parne sauna...). Od masaža hotel nudi ajurveda, tajlandsku, shiatsu, havajsku i klasičnu masažu. Fitnes centar i pilates se preporučuju onima koji žele aktivniji odmor. Kompleks sadrži kafee, restorane, konferencijsku salu.

Usluga

Polupansion(doručak i večera-švedski sto


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.