fbpx

TOPLICE 4*, TERME ČATEŽ, WELLNESS AND SPA

HOTEL TOPLICE 4* TERME ČATEŽ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima. Nalaze se između dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci. Kao najveće i najpopularnije terme idealne su za odmor i zabavu. U samom kompleksu pored hotelskih kapaciteta, nalaze se Letnja i Zimska Termalna rivijera koja nudi zdravu vodenu zabavu i relaksacijske učinke tople mineralne vode tokom čitave godine. U sklopu Letnje Termalne rivijere nalaze se 10 bazena sa više od 10.000m2 termalnih vodenih površina (gusarsko ostrvo za najmlađe, dečiji vodeni park sa igračkama, olimpijski bazen, „spora reka“, bazen sa 3 tobogana, tobogan bumerang, bazen sa talasima, vodena pečurka, vodeno klizalište…), a u zimskoj rivijeri – bazenski kompleks sa više od 2.300m2 termalnih vodenih površina (tobogan skakaonica, tobogan kamikaza, pruga za surfovanje, gusarski brod za najmlađe, vulkansko brdo koje izbacuje lavu, bazen sa talasima, divlja reka i tobogan, masažna ležišta…). Gostima su na raspolaganju restoran, kafeterija, pab, casino, kamp, samoposluga, info centar i ostali sadržaji. U neposrednoj blizini su gradić Brežice i zamak Mokrice, a od Ljubljane su udaljene oko 90 kilometara.

Lokacija

Hotel Toplice se nalazi u okviru kompleksa termalne banje Čatež. U ovom hotelu se duh tradicije sjedinio sa modernim konceptom. Stari deo hotela je sagrađen u stilu švajcarskih kolibica, dok je novi deo građen tako da izađe u susret svima onima koji žele relaksaciju i aktivan odmor. Odličan je izbor za porodice sa decom.

Hotelski sadržaji

Zimska i letnja Termalna rivijera (sauna park, bazeni na otvorenom i zatvorenom sa termalnom vodom, dečji vodeni park, bazeni sa talasima, bazeni nepravilnih oblika, spora reka, gusarsko ostrvo), zatvoreni bazen sa whirpoolom, spoljašnji bazen nepravilnog oblika sa podvodnom masažom, zdravstveni centar, sportski centar (tenis, stoni tenis, fitnes, kuglana, tereni za košarku, rukomet i mali fudbal, tenis, i odbojku na pesku, bar Tropska bašta, restoran, sauna, centar zdravlja i lepote, wellness & spa, tajlandske masaže, mini klub sa animatorima, konferencijska sala.

Smeštaj

Dvokrevetne sobe imaju sat TV, telefon, sef, mini bar, klimu, francuski ležaj ili odvojene krevete, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečjeg krevetića, opremljeno kupatilo sa kadom, wc-om i fenom za kosu, balkon ili terasu u prizemlju.

Dvokrevetna soba u Residence 3* ima sat Tv, telefon, sef, mini bar, klimu, francuski ležaj, mogućnost smeštaja jednog pomoćnog kreveta ili dečjeg krevetića, opremljeno kupatilo sa kadom, wc-om i fenom za kosu, neke sobe imaju balkon. U ovim sobama mogući je boravak kućnih ljubimaca.

Usluga

Polupansion (doručak i večera-švedski sto).

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 

POSEBNA PONUDA

 

Usluga polupansion, cene po odrasloj osobi i danu, cene izražene u EUR. Minimalan boravak 2 noći

Datum od 03.01. 10.01. 13.02. 28.02. 02.04. 05.04. 24.04. 02.05. 24.06. 06.08. 22.08. 05.09. 23.10,. 02.11. 24.12.
Datum do 09.01. 12.02. 27.02. 01.04. 04.04. 23.04. 01.05. 23.06. 05.08. 21.08. 04.09. 22.10. 01.11. 23.12. 30.12.
BROJ NOĆI 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1
HOTEL TOPLICE 4*  53.0  49.9  52.0  49.9  68.9  52.0  53.0  52.0  53.0  68.9  53.0  53.0  53.0  52.0  53.0

Hotel TOPLICE – Cena  uključujesmeštaj u dvokrevetnoj sobi, polupansion (doručak, večera), švedski sto, dva ulaza dnevno na zimsku ili letnju Termalnu rivieru (otvorena od kraja aprila do kraja oktobra), upotreba fitness studia u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima.

 

Doplate→ za jednokrevetnu sobu  21,50 eur dnevno, apartman 56,50 eur po apartmanu dnevno; suite 45,00 eur dnevno;

POPUSTI I DOPLATE ( važi za sve hotele)

Popusti za decu → deca do 5,99 godina starosti GRATIS , u pratnji dve odrasle osobe ( nemaju ležaj); deca od 6 do 11,99 godina starosti u sobi s dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50%; jedno ili više dece od 6 do 11,99 godina u sobi s jednom odraslom osobom 50% (odrasla osoba plaća doplatu za jednokrevetnu sobu); odrasla osoba na pomoćnom ležaju 15%.

Turistička Taksa – turistička taksa  odrasli: 2.50 eur po danu i odrasloj osobi, deca 7-18 godina 1,25 eur po detetu i danu  (plaća se isključivo na recepciji hotela);  prijavna taksa  1,50 eur po osobi za ceo boravak (plaća se isključivo na recepciji hotela).

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


WELLNES & SPA PREPORUČUJEMO

Aparthotel Kraljevi Čardaci je okružen prirodom i nudi moderni wellness i spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane. Nalaze se u Vikend naselju Nacionalnog parka Kopaonik, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare . . .

Nalazi se na obroncima pohorskih šuma, na 5,5 km od centra Maribora.