NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Hotel TOPLICE 4*

Hotel TOPLICE 4*

 

POSEBNA PONUDA 2020 - CENOVNIK  

POSEBNA PONUDA 2021 - CENOVNIK 

Hotelska ponuda:
ponuda ovog hotela se može opisati rečenicom „Sve pod jednim krovom“. Idealan je za porodični odmor, sportiste i posebno za one koji vole dinamičan i aktivan odmor.Hotelska ponuda: recepcija, restoran povezan sa tropskom baštom, dečiji deo, animacija, igraonica, mini kazino, patuljak Čatež na fontani, sportsko-rekreativni centar, višenamenska dvorana koja je odlična za kongrese, prezentacije i društvene susrete, Thai centar sa tajlandskim masažama, internet, parking. Sobe u hotelu Toplice su delimično renovirane u maju 2016. godine.

Sobe:
superior sobe **** nalaze se u glavnoj zgradi, ima ih 107, od čega je 13 soba s terasom u prizemlju, sve ostale su sa balkonom. U sve sobe moguće je smestiti pomoćni krevet ili dečiji krevetić. (na insistiranje putnika u sobu se može dodati 2 pomoćna ležaja, ali onda u sobi ima malo slobodnog prostora). Sobe su površine 30 m2 i sardže: balkonom ili terasu ako su u prizemlju, francuski krevet ili odvojene krevete, klimu, kupatilo sa kadom, WC, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Standard sobe *** nalaze se u depadansi (rezidenciji) koja je hodnikom povezana sa recepcijom u glavnoj zgradi. Ima ih 24, neke su sa balkonom i imaju mogućnost smešštaja pomoćnog kreveta. U njima, odmor mogu provesti i gosti koji sa sobom vode kućnog ljubimca. Sobe su površšine 25 m2 i sadrže: francuski krevet, kupatilo sa tuššem ili kadom, WC, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Suite (površina 48 - 55 m2 ): soba sa balkonom (2 suite imaju odvojen dnevni i spavaći prostor, 2 suite u jednom prostoru imaju zajednički dnevni i spavaći prostor), osnovni francuski krevet, mogućnost dva pomoćna kreveta (dvosed), mogućnost smeštaja dečijeg krevetića, klima, kupatilo sa kadom, WC, fen za kosu, bede mantil, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Apartman (površina 57 - 67 m2 ): soba sa balkonom (2 apartmana imaju odvojen dnevni i spavaći prostor, 2 apartmana u jednom prostoru imaju zajednički dnevni i spavaći prostor), francuski krevet, mogućnost dva pomoćna kreveta (dvosed), mogućnost smeštaja dečijeg krevetića, klima, kupatilo s kadom, WC, dodatni WC, fen za kosu, bede mantil, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.