fbpx

SRBIJA – ZLATIBOR LETOVANJE

Hotel Mir je savremen turistički objekat smešten u mirnom delu Zlatibora. Pravi izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora, uživanja u prirodi i svih drugih aktivnosti koje nudi Zlatibor. Hotel se nalazi na samo 800 metara od centra Zlatibora, zlatiborske pijace i prvih skijališta za početnike i smešten je na proplanku koji pruža neverovatan pogled na . . .

HOTEL & SPA IDILA je savremen turistički objekat visoke kategorije. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih apartmana, studia i soba. Hotel se sastoji iz nekoliko etaža koje su povezane panoramskim liftom. Svoje goste će očarati modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja, iz kog posebno ističemo spa centar sa bazenom i . . .

Grand Hotel Tornik predstavlja pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010 m, gde se susreću planinske i morske struje.

Klub Satelit jedan je jedinstveni zamak-hotel na Zlatiboru. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo veliki broj zadovoljnih gostiju. Nalazi se u centru Zlatibora na samo par stotina metara od pijace i nadomak Obudovice, mesta gde se okuplja naviše . . .

MONS Hotel & Apartments nalazi se pored Crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje . . .

Zahvaljujući specifičnoj klimi, karakterističnim vazdušnim strujanjima i mešavinom kontinentalne i mediteranske klime, ovaj prostor čine atraktivnim i pogodnim za odmor i sportsko rekreativni turizam. Kapacitet najvećeg hotela na Zlatiboru od 500 smeštajnih jedinica, čini ovaj hotel izuzetnim, ne samo zbog veličine, već i zbog svojih novih . . .

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora – nalazi se hotel Zlatibor Mona. Sadržaji kao što su wellness & spa, restoran domaće i internacionalne kuhinje, udobne i kvalitetne sobe, kongresni centar i ljubazno osoblje, preporučuju ovaj poznati hotel. Hotel Zlatibor MONA, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini . . .