fbpx

AQUASTAR DANUBE **** KLADOVO, DJERDAP, SRBIJA

HOTEL AQUASTAR DANUBE **** KLADOVO, DJERDAP

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Varošica Kladovo nalazi se na krajnjem istoku Srbije, na granici sa Rumunijom, u oblasti zvanoj Ključ koja je tako nazvana po velikom mendru koji Dunav prtavi pri izlasku iz Đerdapske klisure. Grad se smestio na samoj obali Dunava, 10 kilometara nizvodno od Hidroelektrane “Đerdap I”, na prostranom ravničarskom platou čija nadmorska visina iznosi samo 67 metara. U samom gradu živi oko 10.000 stanovnika, dok u celoj opštini, u 23 naseljena mesta, živi oko 30.000 stanovnika. Pored Kladova, karakteristike gradskog naselja u opštini imaju i mesta Brza Palanka i Tekija. Opština se na jugu graniči sa Negotinom, na zapadu sa Majdanpekom, dok je Dunav na sveru i istoku odvaja od susedne Rumunije.
Kladovo je od Beograda udaljeno 260 kilometara.

Lokacija

Hotel Aquastar Danube 4* se nalazi u Kladovu pored uređene peščane gradske plaže.

Hotelski sadržaji

Raspolaže restoranom, barom na šetalištu, otvorenim i zatvorenim bazenom sa slanom vodom. Wellnes centar pored bazena sadrži: saunu, džakuzi, fitnes centar, usluge aromaterapije, masaže, kao i salon lepote. U okviru hotela se nalazi tehnički opremljena konferencijska sala. Sve su sobe klimatizovane i poseduju sef, mini-bar, kablovsku-TV, Wi-Fi.

U dve tehnički opremljene konferencijske sale, ukupnog kapaciteta do 130 mesta, ugostićemo sva vaša okupljanja, konvencije, simpozijume, konferencije i gala večere. Pristup internetu moguć je u celom kompleksu preko Wi-fi internet konekcije. Obezbeđeni su LCD monitor, projektor, lap top, flip chart, white board, surround audio sistem, kao i sistem za simultano prevođenje.

Smeštaj

Hotel poseduje 30 dvokrevetnih soba. Sve sobe su sa pogledom na Dunav, imaju dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj, telefone u sobi i u kupatilu, satelitsku TV, internet konekciju, mini bar, sef, centralizovanu klimatizaciju, fen i tuš-kabinu.

Studio apartmani se sastoje od dela za spavanje i dnevnog boravka. Svi su sa predivnim pogledom na gradsku plažu i Dunav, imaju telefone u sobi i u kupatilu, satelitsku TV, internet konekciju, mini bar, sef, centralizovanu klimatizaciju, fen. Studio apartmani poseduju i pomocni ležaj za dete do 10 godina.

Lux apartmani se sastoje od dela za spavanje i dnevnog boravka. Svi su sa predivnim pogledom na gradsku plažu i Dunav, imaju telefone u sobi i u kupatilu, satelitsku TV, internet konekciju, mini bar, sef, centralizovanu klimatizaciju i fen.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera).

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MAPA LOKACIJE


SRBIJA PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .