fbpx

HOTEL IZVOR ***** ARANDJELOVAC, BUKOVIČKA BANJA, SRBIJA

HOTEL IZVOR ***** ARANDJELOVAC, BUKOVIČKA BANJA, SRBIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Aranđelovac i Bukovička banja se nalaze u podnožju planine Bukulja, u srcu Šumadije i Srbije, na samo 75 km od Beograda. Bukovička banja je poznata po blagotvornosti mineralne vode, a njen park površine 22 ha je među najvećim i najlepšim parkovima u ovom delu Evrope. U parku se nalazi nekoliko izvora mineralne vode, jedinstvena postavka 79 mermernih skulptura najpoznatijih domaćih i svetskih vajara, kao i hoteli Staro zdanje (1872) i Šumadija (1939), Paviljon Knjaz Miloš (1906) i Specijalna bolnica Bukovička banja (1939).

Pećina Risovača, na ulazu u Aranđelovac, otkrivena 1953. godine, ima sačuvane predmete koji svedoče o životu pračoveka – neandertalca (pre 40 hiljada godina) sa pećinskim lavovima, medvedima i risovima.

Manastir Svetog Arhangela Mihaila je nekadašnji srednjevekovni manastir, a danas parohijski hram sela Brezovac kod Aranđelovca. Na području susedne topolske opštine nalaze se i četiri poznata srednjovekovna manastira iz 14. i 15. veka: Nikolje, Voljavča, Sveta Petka i Blagoveštenje.

U Orašcu je Marićevića jaruga, mesto u kome je 1804. Godine podignut Prvi srpski ustanak protiv Turaka, a Karađorđe izabran za vođu ustanka.

Na Oplencu je crkva Svetog Đorđa, zadužbina kralja Petra I Karađorđevića, sa kriptom u kojoj počivaju pripadnici dinastije Karađorđević. Turisti mogu posetiti i muzej kuću kralja Petra, Karađorđev grad (1811) i Kraljevsku vinariju (1931) – zadužbinu kralja Petra I gde se čuvaju neka od prvih buradi u kojima je starilo kraljevo vino.

Posetioce Aranđelovca i Bukovičke Banje očekuju i drugi raznovrsni sadžaji i prirodne atrakcije, od posete Spomen kosturnici i spomenika izginulim ratnicima u oba balkanska i Prvom svetskom ratu, do pešačenja do vrha Bukulje i razgledanja Šumadije sa osmatračnice, škole jahanja Konjičkog kluba „Aranđelovac“ i uživanja u sve brojnijim etno-selima u Aranđelovcu i okolini, kao i poseta vinarijama.

Lokacija

Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km.

Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa devet bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija.

Hotelski sadržaji

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”. Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.

– Kongresni centar
– Restorani
– Lobby bar
– Internet kafe
– SPA & Wellness centar
– Aqua park
– Fitnes centar
– Dečija igraonica i PC igraonica
– Spoljašnja dečija igrališta
– Kuglana sa barom
– Program sezonskih animacija
– Bilijar
– Stoni tenis
– Sportski tereni
– Room service od 00:00 – 24:00
– Mini bar
– Direktna telefonska linija u sobama (VOIP telefoni)
– Besplatan Wireless Internet
– Sefovi u sobama
– LCD tv
– Osoblje sa znanjem više stranih jezika
– Uslužno pranje i peglanje veša
– Obezbeđen parking uz sam objekat
– Prevoz do aerodroma
– Organizovanje izleta (Risovača, Orašac, Oplenac, vinarije u okolini…)
– Concierge
– Lekar i zubar
– Bankomat i menjačnica
– Plaćanje gotovinski, virmanski i kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, American Express, Maestro)

WELLNESS & SPA
Wellness & Spaprogrami u hotelu “Izvor” su idealni za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma i povećanje energije. Oni greju organizam i podstiču stvaranje serotonina – hormona sreće.

SPA & Wellness programi hotela “Izvor” obuhvataju sledeće sadržaje:
– Veliki centralni zatvoreni bazen (30ºC)
– Spoljašnji bazen sa barom u vodi
– Spoljašnji dečiji bazen
– Dva zatvorena dečija bazena
– Hidromasažna kada
– Turska banja (38ºC)
– Bazen za odmaranje (36ºC)
– Relaks soba
– Bio sauna
– Ruska banja
– Parno kupatilo
– Vichy masaža
– Finska suva sauna
– Soba za masažu
– Soba za tretmane lica i tela
– Veseli tuševi sa zvučnim i svetlosnim efektima (“Sibirska noć”, “Karipska oluja” i “Kišna magla”)

Spa & Wellness centar dostupan je isključivo gostima hotela, a njegovo korišćenje je besplatno.
Radno vreme Wellness centra je 08:00 – 21:00h.

KONGRESNI CENTAR:
Kongresni centar hotela “Izvor” se sastoji od pet multifunkcionalnih sala: Kristalna dvorana (600 mesta), Beograd (100 mesta), Topola (70 mesta), VIP (35 mesta) i Bukulja (15 mesta).

Sve sale imaju savremenu tehničku opremu: LCD projektore i platna, flip chart, Wireless internet, sound system, bezicne i fiksne mikrofone, laptopove, laserske pointere za prezentacije, LCD TV i DVD player, govornice, montazne bine.

Kristalna dvorana se sastoji od velike sale sa 600 mesta deljive pokretnim pregradnim zidovima na dve ili tri celine, a na galeriji se nalaze gluve sobe za prevodioce i novinare. Kristalna dvorana je, osim za poslovne skupove, pogodna i za održavanje raznih vrsta gala svečanosti u skladu sa vašim zahtevima.

AQUAPARK IZVOR
Aqua park Izvor se nalazi u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, na samo sat vremena vožnje od Beograda. Na površini od 6 ha uz tri bazena sa mineralnom vodom, moderne atrakcije i najviše tobogane u Srbiji ovaj akva park vam nudi do sada neviđeno adrenalinsko iskustvo. Sve informacije u vezi aquaparka možete pronaći putem linka http://www.aquapark-izvor.com

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 500 gostiju) raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, apartmane i superior apartmane. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD tv i Voip telefon. U okviru hotelskog smeštaja nalaze se i četiri sobe za lica sa posebnim potrebama.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe
Hotel raspolaže sa 8 jednokrevetnih soba i 81 dvokrevetnom sobom, od čega su 45 sa francuskim ležajem, a 36 su standardne dvokrevetne sobe sa dva odvojena ležaja.

Superior sobe
Pored standard soba, hotel raspolaže sa 60 superior soba koje imaju posebne prostorije za dnevni boravak i za spavanje.

Apartmani
Posebnu celinu u našoj ponudi hotela čini 11 apartmana, koje odlikuje izuzetan komfor i ambijent.
Superior apartmani

Superior apartmani
Pet superior apartmana (površine od 70 – 105 m², plus terase od 30 – 70 m2) su opremljeni prostranim dnevnim boravkom sa francuskim ležajem i garniturom za sedenje, kao i spavaćom sobom.

Usluga

Noćenje/ doručak, polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u dinarima. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije…).”

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.


Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


SRBIJA PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .