NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

INDIJA I DUBAI

DELHI – DŽAJPUR – AGRA – DELHI - DUBAI

10 dana (8 noćenja)

ZATVORENA PRODAJA

Druga najmnogoljudnija zemlja sveta. U svemu posebna. Prostrana i nestvarno lepa. Ponosna na svoju prošlost, kulturu, tradiciju... Kad je posetite i osetite njene damare, stičete utisak da u njoj ništa nije važno a posebno ne vreme. Uistinu, u Indiji je i vremena i ljudi u izobilju baš kao i prizora koji se broje milionima... Satkani su od kontrasta, bede i bogatstva ali i grandioznog savršenstva koje se najviše ispoljava u susretu sa veličanstvenom prirodom ali i umećem čoveka iskazanog kroz zdanje Tadž Mahala...Dubai - Bog je osmislio raj na nebu a čovek na zemlji. Grad na pesku. Ispod peska je nafta a na pesku boje zlata sve ono što je od njene prodaje moglo da se sagradi. Reč nemoguće u ovom gradu iz budućeg vremena ne postoji. Zato Dubai i jeste tamo gde je svaki detalj kao pogled na razglednicu ili pravi prizor iz mašte.

Program putovanja:

1. dan (04.01.2018.) BEOGRAD – DUBAI

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 10.45 časova kod šaltera 201. Poletanje aviona za Dubai u 12.45 h (Let FZ 746). Sletanje na aerodrom u Dubaiu u 20.55 h. (Na relaciji Beograd – Dubai – Beograd leti se niskobudžetnom avio kompanijom pa se u avionu ne servira hrana i piće. Ona se može naručiti ali uz posebnu doplatu).

2. dan (05.01.2018.)  DUBAI –DELHI

Nastavak putovanja za Delhi u 04.35 h (Let EK 510). Obroci u avionu. Sletanje na aerordom u Delhiju u 09.10 h. Transfer do hotela. Sobe se dobijaju oko 14.00 časova. Slobodno posle podne. Večera i noćenje.

3. dan  (06.01.2018.) DELHI - DŽAJPUR

Doručak. Posle doručka panoramsko razgledanje Novog Delhija, gradjenog od 1911. godine kada je i postao prestonica Indije. Njegov glavni deo je trg Konaut, okružen kolonijalnim zgradama u kojima su restorani, prodavnice i banke. Na trgu je i početak ulice Radžpat koja vodi do čuvenog spomenika „Vrata Indije“, 42 metara visokog luka, sazidanog u čast poginulih u Drugom svetskom ratu. U novom delu je i zgrada Parlamenta (Sansad Bhavan), okrugla gradjevina, dizajnirana od strane engleskih arhitekata još 1911. godine i doplomatska četvrt. Panoramsko razgledanje Starog grada osnovanog u 12. veku, punog kolorita, bučnih bazara, tvrdjava, mauzoleja, džamija i dvoraca. Vožnja pored Crvene tvrdjave nekadašnje glavne rezidencije vladara iz dinastije Mogula i Džama Masidža, najznačajnije indijske džamije. Obilazak spomenika Mahatme Gandija. Posle podne polazak autobusom za Džajpur, prestonicu Radžastana (vožnja traje oko 5 sati). Po dolasku smeštaj, večera i noćenje.

4. dan (07.01.2018.) DŽAJPUR - AGRA

Doručk. Polazak na razgledanje Džajpura (Grada pobde) koji j počeo da gradi maharadža Džai Sing II 1700. godine po klasičnom obrascu indijske arhitekture. Istorijski centar „Roze grada“ je u celosti sačuvan i spada medju arhitektonska čuda sveta. Pre podne obilazak Amber tvrdjave, veličanstvenog utvrdjenog dvorca, samo romantičnog imena ali u kom se živelo daleko od idile. Dvorac je bio toliko raskošan da je izazivao zavist čak i bogatog mogulskog imperatora Džahangira. Odlazak do Čokri Sarhada (Gradskog dvorca), ogromnog kompleksa sa obiljem umetničkih dela. Deo dvorca i danas pripada eks maharadži od Džajpura. Glavni dvorac (Mubarak Mahal), kompletno sagradjen od slonove kosti, poseduje bogate kolekcije muzičkih instrumenata i predmeta od tekstila. Posle podne vožnja do Agre (traje oko 5 časova). Smeštaj u hotelu, večera i noćenje.

5. dan (08.01.2018.) AGRA - DELHI

Doručak. Posle doručka polazak na razgledanje Tadž Mahala veličanstvenog spomenika večnoj ljubavi. Nalazi se na desnoj obali reke Jamune i napravljen je od belog mermera i crvenog peščara. Da bi odao počast svojoj najdražoj supruzi Mumtaz Mahal (Izabranica palate), šah Džahan, mogulski vladar, posvetio je sedamnaest godina (1631 – 1648) izgradnji ovog izuzetnog mauzoleja. U nastavku obilazak fascinantne tvrdjave, oblika polumeseca, visine 20 metara na levoj obali reke Jamune. U njoj je poslednjih osam godina života boravio šah Džahan u zatočeništvu, gledajući u mauzolej u kom je sahranjena njegova voljena Mumtaz Mahal. Posle podne vožnja do Delhuja (traje oko 4 sata). Smeštaj, večera i noćenje.

6. dan (10.01.2018.) DELHI - DUBAI

Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Dubai u 10.35 h (Let EK 511). Obrok u avionu. Sletanje aviona u Dubai u 13.00 h. Po završetku aerodromskih formalnosti transfer do hotela i smeštaj. Slobodno posle podne. Noćenje.

7. dan (11.01.2018.) DUBAI

Doručak. Polazak na četvoročasovno panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku. Dubai je jedan od najlepših i najatraktivnijih gradova sveta. Za mnoge futuristički megapolis okupan blještavilom sunca na pesku Arabijske pustinje sa specifičnom kulturom i nestvarnom arhitekturom. Obilazak kanala Krik koji deli Dubai na Deiru i Bur Dubai, zlatnog suka sa više od 150 prodavnica zlata i nakita, pijace začina, muzeja, Džumeira džamije, hotela Burdž al-Arab, Dubai marine i novih modernih delova grada uključujući i najvišu zgradu sveta – Burdž Kalifu. Povratak u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.

 

8. dan (12.01.2018.) DUBAI

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na poludnevni džip safari u pustinju. Džip safari – popodnevni izlet u trajanju od oko šest sati i nezaboravan i uzbudljiv doživljaj na vrelom pustunjskom pesku. Vožnja ultramodernim džipovima uz adrenalinski naboj i vratolomije koje se duboko urezuju u pamćenje, kruniše se nestvarnim prizorom zalaska sunca u pustinji a završava posetom beduinskom selu s večerom i programom pod otvorenim nebom, za sva čula. Noćenje. (Cena: € 60)

9. dan (13.01.2018.)  DUBAI

Doručak. Slobodno vreme za individualne šetnje i razgledanja. Noćenje.

10. dan  (12.01.2018.) DUBAI - BEOGRAD

Rani transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 09.00 h (Let FZ 745). Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 12.00 časova.

CENA ARANŽMANA:

Doplata za jednokrevetnu sobu:    € 370  (isključivo na upit)

Aerodromska taksa:                        € 382                     

Za ovo putovanje je potrebno minimum  15  putnika.

DRŽAVLJANIMA REPUBLIKE SRBIJE SU POTREBNE DVE VIZE: ZA INDIJU I ZA UAE

 U cenu putovanja je uračunato:

 •  Prevoz avionom na relaciji Beograd – Doha – Delhi – Doha - Beograd
 •  Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
 •  Vožnja autobusom po turi
 •  Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama na bazi polupansiona u Indiji u hotelima sa 4* i na bazi noćenje/doručak u Dubaiu u hotelu sa 4*
 •  Razgledanja prema programu
 •  Sve ulaznice naznačene u programu
 •  Usluge vodiča agencije i lokalnog vodiča
 •  Troškovi organizacije i realizacije putovanja
 •  Flaša pijaće vode dnevno po osobi

U cenu putovanja nije  uračunato: 

 •  Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu (382€) u trenutku objavljivanja programa,  iznos je podložan promeni i plaća se  u dinarima u agenciji
 •  Fakultativni izleti
 •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 •  Napojnice za lokalne vozače i vodiče (€ 30)
 •  Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
 •  Doplata za jednokrevetnu sobu  ( na upit)
 •  Indijska viza i viza za UAE

SMEŠTAJ:

2 noćenja u Delhiju                                Ashok Country Resort ili Radisson Blu Paschim Vihar 4* 

1 noćenje u Džajpuru                             KK Rayal ili Park Ocean 4* 

1 noćenje u Agri                                      Haward Plaza The Fern 4* 

4 noćenja u Dubaiu                                 Suba 4* 

OVO SU IMENA MOGUĆIH HOTELA ALI TAČNA IMENA ĆE BITI POTVRDJENA 7 DANA PRE POLASKA NA PUT!

OPŠTE INFORMACIJE -    INDIJA

POVRŠINA

3.287.590 km2

GLAVNI GRAD

Delhi

VALUTA

rupija (1 EUR = cca 73,717 INR)

JEZIK

hindi i engleski

RELIGIJA

80% stanovnika ispoveda hinduizam

VREMENSKA RAZLIKA

u odnosu na Beograd +3.5 sati

TEMPERATURA

jutra i večeri su sveži pa je potrebno poneti neku topliju garderobu (topliji duks ili tanju jaknu). Tokom dana temperatura je viša od 20-23 stepena, a ne retko i preko 25 C stepeni

VOŽNJA

U Indiji se vozi dosta sporo, zbog loših puteva i velikog saobraćaja i zaprega na putu. Zato vožnja može da potraje više sati.

INDIJSKA VIZA: : za dobijanje vize je potrebno ispuniti formular koji se dobija u agenciji i dostaviti dve fotografije (veličine 5x5, na beloj podlozi). Važnost pasoša mora biti još najmanje 180 dana od datuma polaska. Cena vize: RSD 4.500. Ukoliko se zahtev za vizu podnosi sa nekim drugim pasošem osim srpskog taksa se uvećava za 550 din. Viza za UAE: Redovna cena vize: € 119 (važi od 01.06.2016.) - za redovnu proceduru predavanja viza najkasne 7 radnih dana pre polaska na put Hitna cena vize: € 139 - od 3 do 7 radnih dana pre polaska na put.

FAKULTATIVNI IZLETI:

1. Dubai, poludnevni popodnevni džip safari kroz pustinju u trajanju od 6 sati. U cenu je uključen prevoz džipovima, obilazak farme kamila i večera u kampu na bazi švedskog stola i trbušni ples. CENA: € 60 po osobi

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata.

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:      

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
 • Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju putovanja.
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos je potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš moraju sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.
 • Opšte napomene:
  ● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
  ● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
  ● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
  ● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
  ● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
  ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
  ● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

  Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.

 


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.