fbpx

OHRID NOVA GODINA

Hotel City Palace je smešten na šetalištu pored Ohridskog jezera, na svega 300 metara od Starog grada u Ohridu. Od aerodroma Ohrid je udaljen 9 km.

Hotel Belvedere je 4 km udaljen od centra Ohrida, u jedinstvenom ambijentu, okružen prekrasnom borovom šumom u naselju Sveti Stefan

Hotel Sileks se nalazi u turističkom kompleksu Sveti Stefan, oko 4 km od Ohrida na sopstvenoj plaži. Smešten između kristаlno plаve jezerske vode i zelenilа borove šume, idealan je odabir za one koje žele da se okušaju u planinskom i jezerskom turizmu.

Hotel Aqualina se nalazi u naselju Sv.Stefan, 6km od centra grada, na regionalnom putu Ohrid-Sv.Naum. Nalazi se na samoj obali Ohridskog jezera u predivnom okruženju zelenila koje pripada nacionalnom parku „Galičica“.

Moderan i dobar hotel, idealno mesto za one koji žele da budu u gradu i blizu jezera. Nalazi se u veoma lepom delu pored jezera, samo nekoliko minuta udaljen od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na jezero i Samuilovu tvrđavu.

Smešten na obali Ohridskog jezera, 7 km od centra grada u raskošnom zelenilu. Renoviran je 2007 god, i sastavni je deo Metropol Lake Resort-a.

Moderan i dobar hotel, idealno mesto za one koji žele da budu u gradu i blizu jezera. Nalazi se u veoma lepom delu pored jezera, samo nekoliko minuta udaljen od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na jezero i Samuilovu tvrđavu.

Ovaj nov i moderan hotel nalazi se na obali jezera i pruža pogled na jezero i plažu. Udaljen je 200m od centra Ohrida. Reč je o novom i atraktivnom hotelu, dizajniranom i konstruisanom u modernom stilu u cilju zadovoljenja savremenih poslovnih standarda. Moguće je iznajmiti bicikl ili automobil za obilazak i razgledanje lokalnih znamenitosti. . . .

Ovaj nov i moderan hotel nalazi se na obali jezera i pruža pogled na jezero i plažu. Udaljen je 200m od centra Ohrida.

Moderan UNIQUE RESORT AND SPA hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se, na 2,1 km od plaže Kuba Libre,i 2 km od luke Ohrid

Hotel Riviera je smešten na obali Ohridskog jezera, blizu Starog grada, na lokaciji sa koje se pruža živopisan panoramski pogled na jezero, Stari grad i čuvenu Samuilovu tvrđavu. Hotel je udaljen 3 minuta od plaže, i 100 m od centralnog trga u Ohridu.

smešten na tihoj i mirnoj lokaciji u prvom redu do obale Ohridskog jezera, na svega 10 minuta hoda od centra Ohrida.

Nalazi se u Ohridu, na 4 km od plaže Kuba Libre

Hotel se nalazi samo 3 kilometara od centra grada i na 11 km od aerodroma Ohrid, uz samu plažu. Gosti hotela mogu uživati na sunčanoj terasi odakle se pruža predivan pogled na jezero i obližnje planine.

Hotel je okružen zelenilom i smešten na mirnoj lokaciji, na samo 10 metara od Ohridskog jezera i plaže i na 2 km od grada Ohrida.