NASLOVNA

LETOVANJE 2019

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

PROLEĆNA PUTOVANJA

NOVA GODINA

ZIMOVANJE

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

MOSKVA 5 DANA 4 NOCI

MOSKVA

HOTEL 5*

 

5 dana

avionom

POLAZAK: 29. decembar 2017.      POVRATAK: 02. januar 2018.

Kremlj,Crveni trg, ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Baljšoj teatar, fascinantni metro... Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene lepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliću istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Radi svega pomenutog, ali i još mnogo čega drugog, Moskva je danas jedna od najinteresantnijih svetskih prestonica. Glavni je grad i najveći megapolis Rusije sa skoro 12 miliona stanovnika. Istovremeno je i politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države sveta. Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku.

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD - MOSKVA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Moskvu (YU 650) u 06.15h. Obrok u avionu. Dolazak u Moskvu na aerodrom Šeremetjevo u 11.05h. Polazak na Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 3,5-4 sata. Moskvu je 1147. g. osnovao knez Jurij Dolgorukij. Smeštena je na 7 brežuljaka.  U toku razgledanja grada, mogu se videti: Crveni Trg, Tversku ulicu, Boljšoj Teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda, Park Pobede, Kutuzovski prospekt, Ulicu Novi Arbat, centralne trgove i ulice i jednu od stanica metroa. Poseta Hramu Hrista Spasitelja koji je bio posvećen ruskim vojnicima nastradalim u Otadžbinskom ratu protiv Napoleona, kao i Imeratorskoj armiji koja se borila izvan granica svoje zemlje. Nažalost, Saborna crkva je bila uništena u sovjetsko vreme, prilikom rekonstrukcije Moskve. Krajem XX veka je obnovljena i vraćena ruskoj pravoslavnoj crkvi. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2. dan MOSKVA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Kremlja.U pratnji stručnog vodiča odlazi se na razgledanje teritorije Kremlja i crkava kao što su: Uspenska, Arhangelska i Blagoveštenska crkva, Car-top - nastao u XVI veku, težak 40t, Car-zvono - najveće na svetu, teško 202t, visoko 6.14m, spoljni izgled predsedničke palate. Kremlj predstavlja bivšu rezidenciju ruskih careva. Mogućnost prisustvovanja “smeni carske straže” u Kremlju i Oružanoj palati – obilazak carske riznice u kojoj se mogu videti: krune, kočije, zlatno posuđe, presto i dr. Povratak u hotel. Poseta  čuvenom moskovskom metrou u večernjim satima. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan MOSKVA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Tretjakovskoj galeriji - čuvena zbirka slika ruskih slikara iz XVIII-XIX veka i jedinstvena kolekcija ruskih ikona. Moskovski trgovac Pavle Tretjakov je u XIX veku sakupio nekoliko hiljada slika ruskih majstora i poklonio svoju kolekciju gradu Moskvi. Preporučujemo: Doček Nove Godine u centru Moskve na nekom od moskovskih trgova, u opuštenoj atmosferi. Odlazak i povratak u hotel sa dočeka je individualan.

4. dan MOSKVA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan MOSKVA - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme do transfera do aerodroma Šeremetjevo. Let za Beograd YU 655 u 22.40h. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla u 23.40h

CENA ARANŽMANA: € 636

Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe: € 570

Doplata za jednokrevetnu sobu:  € 130  (isključivo na upit)

Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi: € 636

U cenu putovanja je uračunato: 

 • prevoz avionom na relaciji Beograd – Moskva – Beograd
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu 5*
 • Panoramsko razgledanje Moskve
 • Metro tura
 • Poseta Hramu Hrista Spasitelja
 • Usluge vodiča agencije i lokalnog vodiča
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije  uračunato:  

 • Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu ( € 96 u trenutku objavljivanja programa), iznos je podložan promeni i plaća se  u dinarima u agenciji
 • Fakultativni izleti
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
 • Doplata za jednokrevetnu sobu ( na upit)

SMEŠTAJ:

Hotel GOLDEN RING  5*

http://www.hotel-goldenring.ru/en/

Hotel se nalazi u centru grada. U neposrednoj blizini se nalaze Crveni trg i Kremlj. Poseduje restoran, bar, teretanu, saunu i hamam, ako i kongresnu salu. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV, internet sef i mini bar.

Olympic Travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.

Fakultativni izleti:

Izlet Kremlj i Oružana palata – Cena  € 56  U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča i ulaznice.

Izlet Tetjakovska galerija – Cena € 30  U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča i ulaznica.

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 10. Redosled i trajanje fakultativnih izleta su podložni promenama, zbog nepredviđenih gužvi u saobraćaju, przkika, kao i sličnih okolnosti. Za manje od 10 prijavljenih putnika izleti će biti realizovani javnim prevozom-metroom. Cena fakultativnih izleta za decu do 12 godina – 5%. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje.

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American Express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

BESKAMATNI KREDITI:

VISA MASTER CARD

 • Čekovima građana na 3 rate bez kamate
 • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:      
● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.

 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Organizator zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše,nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:
● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana  za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično  izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

 • Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje!

Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.