NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

DALEKE DESTINACIJE

KANKUN – TULUM – ĆIĆEN ICA – HAVANA - VARADERO

 

12 dana

ZATVORENA PRODAJA

Meksiko je lepa i interesantna zemlja na čijoj je teritoriji veliki broj istorijskih i prirodnih lepota. Ova zemlja ima drevnu, intrigantnu i inspirativnu istoriju, dovoljno poznatu  da se ovaj komadić Novog sveta može nazvati „kolevkom civilizacije“. Stoga ne iznenadjuje, da su u njemu sačuvani centri nekada moćnih naroda, Maja i Asteka, gde je i tada život ključao kao i danas. Zamislite sebe u tropskom gustišu, kako uz krike šarenih papagaja gledate hijeroglife Maja na zidovima hramova Tuluma. Stara zemlja, stare kulture, burne istorije svojom tajanstvenošću privlači milione turista iz celog sveta. Malo gde u svetu se može naći kao u Meksiku spoj drevne civilizacije i rajskih plaža.

Program putovanja:

1. dan (30.12.2016) BEOGRAD – PARIZ - KANKUN

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 04.35 h. Pooletanje aviona za Pariz u 06.35 h (Let JU 310). Obrok u avionu. Sletanje na pariski aerodrom u 09.15 h. Nastavak putovanja za Kankun u 12.15 h (Let AF 650). Obroci tokom leta. Sletanje u Kankun u 17.15 h. Po završetku pasoške kontrole, transfer do hotela. Smeštaj, večera i noćenje

2. dan (31.12.2016) KANKUN – TULUM - KANKUN

Doručak. Polazak na poludnevni izlet za Tulum, grad smešten na istočnoj obali Jukatana. Sastoji se iz tri dela: modernog letovališta koje se prostire duž obale Karipskog mora, starog indijanskog naselja Tulum Puebla i ostataka naselja Maja, sa svih strana ogradjenog moćnim zidinama. U njemu su sačuvane ruševina kuća, stražarnice i tvrdjava Kastilja. Najviše pažnje privlači Hram fresaka sa dve galerije na kojima su predstavljeni fragmenti iz života Maja. Hram, koji potiče iz 13. zlatnog veka njihove civilizacije, simboliše tri sfere života: podzemni svet mrtvih, život na nebu i boravište bogova. Sveštenici su hram koristili i kao opservatoriju za proučavanje kretanja sunca. Povratak u hotel. Slobodno posle podne. Novogodišnja večera u hotelu. Noćenje

 

3. dan (01.01.2017) KANKUN

Slobodan dan za individualne šetnje i odmor. Usluga AI. Noćenje

 

4. dan (02.01.2017) KANKUN

Slobodan dan za individualne šetnje i odmor. Usluga AI. Noćenje

 

5. dan (03.01.2017) KANKUN – ĆIĆEN ICA - KANKUN

Doručak. Polazak na celodnevni izlet za Ćićen Icu. To je grandiozan centar toltečke civilizacije koji je sakupio sva znanja i verovanja indijanskih naroda iz okruženja. Grad je na spisku kulturnog nasledja Unesco a tamo postojeće piramide su proglašene jednim od „sedam čuda novog sveta“. Istorija grada se svrstava u dva razdoblja: od 6 – 10. veka kada su u njemu živele Maje i 10 – 12. veka iz perioda Tolteka. Godine 1178. Ćićen Ica je razrušena u vojnom napadu obnovljenih Maja iz tri grada, Majapana, Ušmale i Ičmale. Krajem 12. veka grad je sasvim opusteo iz, do danas, nerazjašnjenog, tajnog razloga. Najpoznatije su piramide Kukulkan puna brojčanih simbola i astronomskih trikova i Jaguar ispred koje su se održavala takmičenja, najverovatnije religioznog karaktera. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje

 

6. dan (04.01.2017) KANKUN – HAVANA

Slobodno pre podne za kupanje i odmor. Usluga AI se završava ručkom. Sobe se napuštaju u 12.00 sati. Slobodno do polaska na aerodrom. Transfer. Poletanje aviona za Havanu u 16.20 h (Let CU 153). Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom Hoze Marti u Havani u 17.40 h. Transfer do hotela. Smeštaj, slobodno vreme, noćenje.

7. dan (05.01.2017) HAVANA

Posle doručka polazak za na panoramsko razgledanje prestonice Kube: Ruska ambasada, Trg revolucije na kom je svoje višečasovne govore držao Fidel Kastro, spomenik književniku, revolucionaru i političaru Hoze Martiju, zgrada Ministarstva unutrašnjih poslova sa bronzanim muralom Če Gevare na fasadi, sedam kilometara dug bulevar Malekon uz obalu mora, hotel Nacional, Kapitolio koji izgledom neodoljivo podseća na Belu kuću a danas kongresni centar, panorama tvrdjave Moro... Obilazak Stare Havane pešice obično kreće od trga katedrale na kom je glavna katolička crkva Svetog Hristofera, simbol grada. U nastavku odlazak do trga Vieha istorijskog centra, trgova oružja i Franje Asiziskog, bara „Botequita del Medio“, hotela Ambos Mundos u čijoj je sobi 511 Hemingvej napisao fragmente romana „Starac i more“, Fontane lavova i bara „El Floridita“. Ručak. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

8. dan (06.01.2017) HAVANA - VARADERO

Doručak. Polazak autobusom za Varadero (oko 140 km). Po dolasku smeštaj, večera i noćenje. Početak usluge AI

9. dan (07.01.2017) VARADERO

Doručak. Odmor i individualne aktivnosti. Noćenje

 

10. dan (08.01.2017) VARADERO

Doručak. Odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

 

11. dan (09.01.2017) VARADERO – HAVANA - PARIZ

Doručak. Slobodno vreme do transfera. Sobe se napuštaju u 12.00 h. Usluga AI se završava ručkom.Transfer do aerodroma Poletanje aviona za Pariz u 23.40 (Let AF 945). Obroci tokom leta.

12. dan (10.01.2017) PARIZ - BEOGRAD

Sletanje na pariski aerodrom u 14.25 h. Nastavak putovanja za Beograd u 20.35 h (Let JU 315). Obrok u avionu. Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 22.55 časova

CENA ARANŽMANA: €

Doplata za jednokrevetnu sobu:  € isključivo na upit

Aerodromska taksa:    €     

Za ovo putovanje je potrebno minimum  12  putnika.

DRŽAVLJANIMA REPUBLIKE SRBIJE JE POTREBNA MEKSIČKA VIZA ZA OVO PUTOVANJE! (CENA VIZE - BESPLATNA)

 

SMEŠTAJ U HOTELIMA:

- 5 noćenja u Kankunu – Hotel: KRYSTAL GRAND PUNTA CANCUN 4*

- 2 noćenje u Havani – Hotel: COMODORO 3+*

- 3 noćenje u Varaderu – Hotel: BE LIVE EXPERIENCE 4*

TAČNA IMENA HOTELA ĆE BITI POTVRDJENA 7 DANA PRE POLASKA NA PUT!

HOTEL CRYSTAL GRAND PUNTA CANCUN 4*                       http://www.krystalgrandpuntacancun.com/

Hotel je smešten u čuvenoj zoni koja nosi naziv P?unta Cancun na samoj obali Karipskog mora. Od komercijalnog centra, sa mnoštvom pabova, restorana, robnih kuća, noćnog života i kulturnih dešavanja je udaljen svega nekoliko stotina metara a od starog Kankuna oko 9 km. U sklopu hotela su: snek bar, dva restorana, bar, veliki bazen, masaža, spa i velnes centar, golf teren, sauna, prodavnica i frizerski i kozmetički salon. Sve sobe poseduju: terasu, kupatilo sa fenom, klima uredjaj, mini bar, LCD TV, telefon, sef, aparat za kafu/čaj, telefon i wi fi konekciju.

 

HOTEL COMODORO HAVANA 3+*                                        http://www.cubasun.net/comodoro.html

Hotel Comodoro je smešten u rezidencijalnom delu Havane koji nosi naziv Miramar. Od starog grada je udaljen oko 10 minuta vožnje. Idealno je lociran i pogodan naročito za one koji žele da istražuju grad. Hotel poseduje restoran, bar, bazen, saunu, masažu, prodavnicu i menjačnicu. Sobe su moderno uredjene i opremljene kupatilom, balkonom, TV, sefom, telefonom i klima uredjajem. Wi fi je dostupan u javnim delovima hotela i plaća se.

 

HOTEL BE LIVE EXPERIENCE VARADERO 4*  http://www.belivehotels.com/hotel/EN/ficha_hotel/lanzarote_beach/descripcion.jsp

Hotel je smešten na najboljem delu plaže popularnog Varadera do koje se stiže kroz tropski vrt. Plaža je prekrivena sitnim, belim peskom i uredjena ležaljkama i suncobranima. Hotel u svom sklopu ima veliki bazen, sunčanu terasu, džakuzi, 3 restorana, 5 barova, prodavnicu, menjačnicu i peškire za plažu. Sve sobe poseduju: kupatilo, klima uredjaj, SAT TV, telefon, sef i fen. Wi fi se plaća.

U cenu putovanja je uračunato:

• Prevoz avionom na relaciji Beograd – Pariz – Kankun – Havana – Pariz - Beograd
• Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
•Vožnja autobusom po turi
•Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima sa 4*
•U Kankunu usluga „all inclusive” (AI) – sve uključeno, u Havani usluga noćenje sa doručkom, u Varaderu usluga AI
• Razgledanja prema programu sa ulaznicama
•Usluge vodiča agencije i lokalnog vodiča
•Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:

• Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu ( €) u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
• Fakultativni izleti
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
•Napojnice za lokalne vozače i vodiče (€ 20)
• Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
• Doplata za jednokrevetnu sobu ( na upit)
• Izlazna taksa sa Kube koje se plaća na aerodromu i košta 25 CUC (konvertabilnih pezosa), oko 22-23 Eur

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANAna 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata.

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je najmanje 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 12 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, potrebna je viza za ovo putovanje. Bliže informacije o dobijanju vize možete dobiti u agenciji. Putnici koji poseduju inostrani pasoš moraju sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu  Uniqa  koja pokriva troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra (samo za  državljane Republike Srbije, starosti od 6 meseci do 80 godina) Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.