fbpx

MAHDIJA – TUNIS LETOVANJE

Hotel se nalazi u Mahdiji, oko 4km od centra grada, sa direktnim izlazom na peščanu plažu, oko 55 km od aerodroma u Monastiru.

Kvalitetan i odlično ocenjen hotel, porodično orijentisan, nalazi se direktno na peščanoj plaži u blizini centra Mahdije. Izgrađen je 1996, a renoviran 2009. godine, oko 2 km od centra Mahdije, 52 km od aerodroma u Monastiru, 215 km od aerodroma u Tunisu.

Hotel je udaljen oko 4 km od grada Mahdie i njene živopisne luke. Aerodrom u Tunisu, Cartage, udaljen je 218 km, a u Monastiru 44 km.

Direktno na prelepoj peščanoj plaži, oko 6km od centra Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42 km, a od aerodroma u Tunisu 210 km.

Hotel Lti Mahdia Beach udaljen je oko 4,5 km od centra Mahdije do koje saobraća dolmuš čija se stanica nalazi na oko 50 m od hotela. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 45 km, a od aerodroma u Tunisu 218 km.

Hotel se nalazi u letovalištu Mahdia, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 60 km.

Hotel se nalazi u srcu turističke zone, smešten je uz more na lepoj plaži od belog peska. Jedno je od najboljih mesta za odmor i opuštanje u ovoj turističkoj zoni i zahvaljujući jednostavnoj mavarskoj arhitelkturi. Udaljen je oko 4km od centra Mahdije. Transfer od aerodroma u Tunisu trajeoko 4 sata, od Enfide oko 1 sati 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.

Od centra Mahdije udaljen je oko 5km i povezan lepom pešačkom stazom uz more. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.