fbpx

MAHDIJA – TUNIS LETOVANJE

Hotel se nalazi u letovalištu Mahdia, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 60 km.

Hotel se nalazi u srcu turističke zone, smešten je uz more na lepoj plaži od belog peska. Jedno je od najboljih mesta za odmor i opuštanje u ovoj turističkoj zoni i zahvaljujući jednostavnoj mavarskoj arhitelkturi. Udaljen je oko 4km od centra Mahdije. Transfer od aerodroma u Tunisu trajeoko 4 sata, od Enfide oko 1 sati 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.

Hotel se nalazi u Mahdiji, oko 4km od centra grada, sa direktnim izlazom na peščanu plažu.

Od centra Mahdije udaljen je oko 5km i povezan lepom pešačkom stazom uz more. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.

Hotel LTI Mahdia Beach se nalazi u Mahdiji, na manje od 40 km od aerodroma Monastir i 81 km od aerodroma Enfida. Smešten je na predivnoj hotelskoj plaži sa finim peskom u turističkom delu Mahdije.

Direktno na prelepoj peščanoj plaži, oko 6km od centra Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42 km, a od aerodroma u Tunisu 210 km.

Hotel Lti Mahdia Beach udaljen je oko 4,5 km od centra Mahdije do koje saobraća dolmuš čija se stanica nalazi na oko 50 m od hotela. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 45 km, a od aerodroma u Tunisu 218 km.

Od starog centra grada udaljen je 3 km, od aerodroma u Monastiru oko 52 km, a od aerodroma Cartage u Tunisu oko 217 km. U neposrednoj blizini se nalaze restorani i prodavnice, a laganom šetnjom brzo se stiže i do živopisnog starog dela grada.

Hotel je udaljen oko 4 km od grada Mahdie i njene živopisne luke. Aerodrom u Tunisu, Cartage, udaljen je 218 km, a u Monastiru 44 km.