fbpx

HOTEL STEIGENBERGER MARHABA THALASSO HAMMAMET 5* HAMAMET LETOVANJE

STEIGENBERGER MARHABA THALASSO HAMMAMET 5* HAMAMET

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Hotel se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5 km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom površine 9 hektara. Do glavnog grada Tunisa ima 60 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.

Hotelski sadržaji

Luksuzan hotel sa dugom tradicijom u Tunisu. Pored recepcije i prostranog lobija, gostima su na raspolaganju nekoliko tematskih restorana i barova, bar na plaži, nekoliko butika i prodavnica. Hotel poseduje zatvoreni i veliki otvoreni bazena, ,fitnes centar, spa i wellness centar, baštu, igraonica, spa i wellness centar, dečije igralište, stoni tenis, pikado, wifi (besplatan) Golf tereni uz doplau su u blizini hotela.

Smeštaj

Hotel ima 371 sobu ili bungalov koje su udobne i moderno uređene, klimatizovane, svaka sa terasom ili balkonom i pogledom na baštu ili more, kupatilom, fenom, satelitskom TV-om, minibarom, kuvalom za čaj i kafu, telefonom i sefom u sobi.

Usluga

All inclusiva usluga je na bazi švedskog stola.

Plaža

Peščana plaža, ispred hotela.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA TUNIS AIR

1. Prvi dan BEOGRAD – Tunis – sastanak putnika na aerodromu “”Nikola Tesla”” kod šaltera agencije . Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom i transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. Drugi do pretposlednjeg dana TUNIS – Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
3. Poslednji dan Tunis – BEOGRAD – Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beograd.

U JEDINSTVENU CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO

● avio prevoz na relaciji Beograd – Tunis – Beograd
● transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrome
● smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion)
● usluge predstavnika agencije na destinaciji.

U JEDINSTVENU CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO

● boravišna taksa 2 tnd za hotele 3* i 3 tnd za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela od 01.11.2018. (maksimalno se naplaćuje 7 dana taksa).
● međunarodno zdravstveno osiguranje
● fakultativni izleti i posete posebne usluge i individualni zahtevi

VAŽNE NAPOMENE

● cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe
● cena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe
● za dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobu
● popusti važe ze decu do 12 godina
● dete do 2 godine plaća 20 eur
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakve promene satnice leta od strane avio kompanije ili otkazivanja leta
● obzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put
● usled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MAPA LOKACIJE

TUNIS PREPORUČUJEMO

Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Jasmin Hammamet, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 45 km.

Hotel se nalazi u mestu Jasmin Hamamet na samo 200m od peščane plaže.

Hotel se nalazi u samom centru Jasmine Hamameta, nedaleko od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200m od zabavnog parka Carthage Land, 1km od pokrivenog turističkog klizališta i marine i 9km od centra Hammameta. Dva golf terena su udaljena svega 6km od hotela. Transfer od aerodroma u . . .

Mali, elegantan hotel, intimne i prijatne atmosfere. Nalazi se u jednoj od glavnih ulica, nedaleko od nove medine. Ima sopstvenu plažu koja je od hotela udaljena oko 400m.Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 1 sat, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po.

Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Port el Kantaui, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 25 km.

Hotel je građen u špansko-mavarskom stilu. Nalazi se u blizini marine u Port El Kantaouiu. Udaljen je oko 3km od marine, 2km od golf terena “El Kantaoui” i 8km od centra Soussea. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide i Monastira oko 40 minuta.

Nalazi se na peščanoj plaži na oko 3km od čuvene marine i centra mesta Port El Kantui, dok je grad Sus udaljen 15km. Aerodrom u Monastiru udaljen je oko 30km , dok je Cartage aerodrom u glavnom gradu Tunis udaljen 140km. Reč je o izuzetno luksuznom hotelu, prilagođenom potpunom opuštanju i odmoru.

Hotel se nalazi u letovalištu Mahdia, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 60 km.

Hotel LTI Mahdia Beach se nalazi u Mahdiji, na manje od 40 km od aerodroma Monastir i 81 km od aerodroma Enfida. Smešten je na predivnoj hotelskoj plaži sa finim peskom u turističkom delu Mahdije.

Ovaj prostrani hotel nalazi se na samom ulazu u grad Sus. Izlazi na sopstvenu peščanu plažu. U blizini se nalaze noćni klub, prodavnice, restorani. Medina u Susu udaljena je 5 km, aerodrom u gradu Tunis 150km, a aerodrom u Monastiru 20km.

Hotel se nalazi u Monastiru, udaljen svega 1 km od Habib Bourguiba međunarodnog aerodroma (transfer autobusom traje oko 7-8 minuta), 80 km od aerodroma Enfida ili 50 minuta vožnje autobusom, 15 km od grada Sousse, 24 km od Port El Kantoui-a, dok je glavni grad Tunis i njegov aerodrom udaljen 180 km . . .

Hotel se nalazi izmedju Soussa i Monastira, lociran direktno na pescanoj plaza. Grad Sousse je udaljen 11 km a mesto Port El Kantaoui 21 km. Najblizi medjunarodni aerodrom, Habib Bourguiba u Monastiru, je udaljen 4,4 km .