fbpx

HOTEL JEZERO 4*, BORSKO JEZERO, SRBIJA, LETOVANJE

HOTEL JEZERO 4* BOR, SRBIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Nalazi se kraj Borskog jezera, 17 kilometara od Bora, 250 kilometara od Beograda, na 438m nadmorske visine. Hotel „Jezero“ ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice i prostire se na preko 14.000 m2. Ovaj hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i visokim nivoom usluge i sadržaja. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitnes – sve to ćete naći u hotelu „Jezero“. Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari

Hotelski sadržaji

Gostima su na raspolaganju dva restorana: pansionski i A la carte restoran. Restoran za pansionske goste sa 300 mesta u redovnoj postavci i 250 mesta u banketskoj, pored raznovrsnih pansionskih obroka, švedskog stola, pogodan je i za održavanje gala svečanosti u zavisnosti od Vaših zahteva. Pored nacionalnih jela, gostima nudi i ostale specijalitete u prijatnom ambijentu. A la carte restoran sa 180 mesta, pored nacionalnih jela gostima u prijatnom ambijentu nudi i ostale specijalitete. Osim noćenja sa doručkom i pansionskim uslugama, hotel nudi dodatne sadržaje u posebno opremljenim prostorima: Lobby bar, spa i wellness centar, slana soba, fitnes centar, spoljašnje dečije igralište, kuglana sa barom, sala za male sportove (basket, mini basket, pikado, bagminton, mini tenis, odbojka), program sezonskih animacija, bilijar i snooker, stoni tenis, skvoš, sportski tereni, najam bicikli, paint ball, room service od 07:00 do 23:00, mini bar, direktna telefonska linija u sobama, besplatan wireless internet, Buslužno pranje i peglanje veša, obezbeđen parking prostor za sva vozila, organizovanje izleta.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 111 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 250 gostiju) raspoređenih u standardne: Jednokrevetne sobe, Dvokrevetne sobe, Trokrevetne sobe, Studija, Porodične sobe, Apartmane, Lux apartman.Sve sobe imaju kupatilo, terasu, klima uređaje, opremljene su modernim nameštajem, poseduju mini bar, sef, LCD TV i telefon. U okviru hotelskog smeštaja, šest soba je opremljeno za lica sa posebnim potrebama.

Usluga

Usluga polupansion.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u dinarima. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije…).“

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.


Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

SRBIJA LETOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .
HOTEL & SPA IDILA je savremen turistički objekat visoke kategorije. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih apartmana, studia i soba. Hotel se sastoji iz nekoliko etaža koje su povezane panoramskim liftom. Svoje goste će očarati modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i . . .