NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ALGARVE

 


MADERA

 


 

Avionom

9 dana / 8 noćenja

 

 

 

 

Madera

Madera je ostrvo večnog proleća i cveća, smešteno duboko u Atlantiku, gotovo 1000 km od Lisabona, prestonice zemlje kojoj pripada. Privlačno je tokom cele godine zbog blage klime koja se kreće oko 20 stepeni. Oduševljava goste raskošnom prirodom, vulkanskim poreklom i čuvenim vinom. Čudesno je i zbog strmih crnih stena, polja prepunih lavande,dugačkih plaža, nedirnute prirode, kratera ugašenih vulkana, obilnih vodopada i najvećeg grada Funšala koji se raširio po uzvišenjima iznad mora. Madeira je najlepša od maja do oktobra. Podjite sa nama baš tada da je upoznate

 

PROGRAM PUTOVANJA

 

1. dan   BEOGRAD – LISABON - FUNŠAL

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 01,20 sati. Poletanje za Lisabon u 03,25h (let TP 503). Sletanje u 06,20 sati. Nastavak leta u 11,40h (let TP 1623). Sletanje na aerodrom u Funšalu u 13,25 sati. Transfer do hotela u letovalištu Machico. Smeštaj. Večera i noćenje.

 

2. – 8. dan   MADERA (Machico)

Boravak na bazi polupansiona. Slobodno vreme za odmor i kupanje uz mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta.

 

9. dan  FUNŠAL - LISABON - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Lisabon u 18,40 sati  (let TP 1638). Sletanje u 20,15h. Nastavak leta za Beograd u 22,45 sati (let TP 502). Sletanje na beogradski aerodrom u 03,25h narednog dana (23.avgust 2014.)

 

 

Hotel DOM PEDRO BAIA 4*

 

 

CENA ARANŽMANA

 Standard soba

 

Dete   2 - 4,99 godina u pratnji 2 odrasle osobe

 

Dete 5 - 11,99 godina u pratnji 2 odrasle osobe

 

Treća odrasla osoba

 

Doplata za jednokrevetnu sobu

 

 

Hotel DOM PEDRO BAIA 4* Machico           
http://www.dompedrobaiahotel.com/

Hotel je udaljen od najvećeg grada ostrva Funšala 25 km i nalazi se u ribarskom mestu Mašiko. Iz hotela je prekrasan pogled na okean. U sklopu hotela je otvoreni bazen sa morskom vodom, velika bašta,restoran, bar, teniski teren, teretana, stoni tenis i bilijar. Hotel ima i veoma bogat celodnevni animacijski program. Sobe su moderno uredjene, udobne i sve poseduju: terasu, kupatilo sa fenom, mini bar, sat tv,sef, telefon, dostup internetu kao i set za pripremu kafe ili čaja. U samom mestu Mašiko postoje prodavnice, super market i autobuska stanica sa koje polaze svakodnevno autobusi u svim pravcima ostrva.

Hotel DOM PEDRO BAIA 4* Machico      

 

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

BESKAMATNI KREDITI:

  • Čekovima građana na 3 rate bez kamateVISA MASTER CARD
  • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
  • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata

 

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA a.d.o. na 40.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

 

Važne napomene za putovanje:

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.


Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.