NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ALGARVE

ALGARVE - Praia da Roča

9 dana (8 noćenja)

USKORO NOVI POLAZAK

Najlepši i najposećeniji region Portugalije, poznat je po čudesnim formacijama stena, čarobnim peščanim uvalama i prijatnom klimom tokom cele godine. Okružen je nizom brežuljaka na severu, karakterističnom kulturom i sasvim drugačijim pejzažima u odnosu na ostatak zemlje. Arhitektura ga čini još neobičnijim: bela sela ukrašena šarenim dimnjacima, prozorima i vratima, crkvicama i zvonicima. A šetnja po uskim i krivudavim ulicama naselja uz obalu Atlantika učiniće letovanje nezaboravnim.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – MILANO - LISABON - FARO

Sastanak putnika na beogradskopm aerodromu u 05.10 h. Poletanje aviona za Milano u 07.10 h (Let JU 540). Sletanje na aerodrom u Milanu u 08.55 h. Nastavak puta za Lisabon 11.25 h (Let TP 803). Sletanje u Lisabon u 13.10 h. Nastavak puta za Faro u 16.00 h. Sledtanje na aerodrom u Faro u 16.45h Transfer autobusom do hotela u poznatom letovalištu Praja da Roča (1 h, 75 km). Po dolasku smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan PRAJA DA ROČA (PRAIA DA ROCHA)

Doručak. Praja da Roča je popularno i kosmopolitsko letovalište na obali Atlantika. Postalo je poznato još tokom 19. veka po divnoj i dugoj peščanoj plaži i po starom delu grada sa mnoštvom odličnih restorana, kafeterija i barova. Naročito je interesantno gostima iz Engleske tokom zime. Centar je noćnog života čitave regije. Ima dobro razvijen sportski život. U neposrednoj blizini je velika marina. Slobodan dan za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje. Noćenje.

 

3. dan  PRAJA DA ROČA ( PRAIA DA ROCHA)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet. Vožnja do Laguša, jednog od istorijskih centara zemlje. Obilazak spomenika Henriha Moreplovca, zahvaljujući kome su se dogodila sva velika geografska otkrića portugalaca, crkve Santo Antonio kao i prve evropske pijace robova. Nastavak puta do gradića Sagres, poznatog po ljudima koji se bave lovom na kitove i preradom ribe. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan  PRAJA DA ROČA ( PRAIA DA ROCHA)

Doručak.Slobodan dan za kupanje, šetnje i individualne aktivnosti. Noćenje.

PRAJA DA ROKA ( PRAIA DA ROCHA)

5. dan PRAIA DA ROČA ( PRAIA DA ROCHA)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet do istočnog Algarvea i Španije. U polasku poseta grada Faro, obilazak centralnog gradskog jezgra koje potiče iz XIII veka. Obilazak mavarske palate Olhao. Odmor za ručak (nije uključeno u cenu). Nastavak putovanja do grada Travire, poznatog po rimskom mostu koji datira iz IV veka. Odlazak do Santo Antonia pograničnog grada sa Španijom. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

6-9. dan PRAJA DA ROČA ( PRAIA DA ROCHA)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

PRAJA DA ROKA ( PRAIA DA ROCHA)

9. dan FARO – LISABON - MILANO - BEOGRAD

Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Lisabon u 11.35 h (Let TP 1908). Sletanje u Lisabon u 12.20 h. Nastavak putovanja za Milano u 14.40 h (Let TP 804). Sletanje na milanski aerodrom 18.15 h. Nastavak puta za Beograd u 20.55 h (JU 545). Sletanje na beogradski aerodrom u 22.35h.

PRAJA DA ROKA ( PRAIA DA ROCHA)

 

Aerodromska taksa: 


U cenu putovanja je uračunato:

• Prevoz avionom na relaciji Beograd – Milano – Lisabon - Faro – Milano - Beograd
• Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi noćenja sa doručkom
• Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
• Panoramsko razgledanje Lisabona
• Usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
• Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:

• Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu ( 262 €) u trenutku objavljivanja programa,) iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
• Doplata za jednokrevetnu sobu ( na upit )
• Usluge koje nisu naznačene u programu
• Individualni troškovi
• Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
• Napojnica za lokalnog vodiča i vozača (plaća se na izletima oko 5 €)
• Fakultativni izleti

Smeštaj u hotelima:

 

LUAR 3* Praia da Roca

http://www.hluar.com

Hotel se nalazi pored plaže u mestu Praia da Rocha, na par minuta hoda od restorana i taverni. U svojoj ponudi ima bazen sa terasom za sunčanje, bar, restoran, TV salu,besplatan wifi internet u javnim delovima i besplatan parking. Sobe su klimatizovane i imaju SAT TV,minibar i kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.


 

Hotel da Rocha 4****, Praia da Rocha

http://hoteldarocha.com/language/en/

Hotel se nalazi pored plaže u mestu Praia da Rcha, u blizini brojnih restorana, taverni i prodavnica. U ponudi ima otvoreni bazen, bar, restoran, besplatan bežični internet u celom objektu i privatan parking koji se dodatno naplaćuje. Sobe su klimatizovan i imaju LCD TV, telefon, internet, minibar i kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. 

Olympic Travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji

 

Fakultativi izleti:

Poludnevni izlet do Laguša. Cena 40 eur. U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča, ulaznica za crkvu Sv Antonia. Trajanje izleta oko 6 sati.

Celodnevni izlet do istočnog Algarvea i Španije. Cena 53 eur. U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča, ulaznica za Katedralu u gradu Faro. Trajanje izleta oko 8 sati.

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

BESKAMATNI KREDITI:VISA MASTER CARD

  • Čekovima građana na 3 rate bez kamate
  • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

 

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA a.d.o. na 40.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

 

Važne napomene za putovanje:

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Za državljane Republike Srbije, koji poseduju važeći biometrijski pasos, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.


Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.

 


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.