NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

IL GATTOPARDO TERME 4**** - Forio

IL GATTOPARDO TERME 4* - Forio

Lokacija:Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od  centra Foria, , 300m od najbliže pescane plaže ,kao i poznatog termalnog parka Poseidon Gardens. Izgrađen je u bujnom mediteranskom vrtu odakle se pruža predivan pogled na zaliv Citara i San Francesco.

Hotelski sadržaj:Hotel poseduje wellness centar koji ima u ponudi širok spektar usluga kao što su masaža, zdravstveni i kozmetički tretmana. Takođe su na raspolaganju 2 teniska terena, od kojih je jedan gumeni višenamenski pogodan i za košarku, odbojku i mali fudbalu, 3 otvorena I dva zatvorena bazena od kojih su neki sa termalnom vodom i đakuzi kade, mini klub za decu, igralište za decu, igraonica... U restoranu se mogu poručiti najraznovrsniji italijanski specijaliteti koji se pripremaju od svežih namirnica iz hotelskih bašta i probati vino iz domaće vinarije. Posebna pažnja je posvećena menija za vegetarijance i gostima sa posebnim potrebama u ishrani. Na panoramskoj terasi se nalaze ležaljke i suncobrani gde gosti mogu uživati na suncu uz osvežavajuća pića koja se služe u baru. Prilagiđen je osobama sa invaliditetom. Hotel takođe nudi udoban transfer do plaže Citara, The Poseidon Gardens i centra Foria.

Smeštaj:Sobe u hotelu imaju kupatilo sa fenom za kosu , direktnu telefonsku liniju, SAT-TV, mini-bar, sef, klima, terasu ili balkon sa pogledom na vrt ili more.

Usluga:noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion ili pansion.

 

PROGRAM PUTOVANJA - sopstvenim prevozom (postoji mogućnost organizovanog prevoza)

 1. dan BEOGRAD – ISKIJA Dolazak u hotel, smeštaj posle 15.00 h po lokalnom vremenu.
 2. dan - poslednji dan - Boravak u hotelu

Poslednji dan - ISKIJA - BEOGRAD - Napuštanje hotela najkasnije do 10.00 h po lokalnom vremenu.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

 • Smeštaj u izabranom hotel, na bazi odabrane usluga
 • Troskovi rezervacije

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

 • Prevoz
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Pojedine usluge i doplate navedene u tabeli;
 • Doplata za jednokrevetnu sobu ( iskljucivo na upit)
 • Individualni troškovi putnika.

Na cenu iz tabele se dodaje avio karta čija cena se kreće od 250 eur i može biti promenljiva u zavisnosti od raspoloživosti na letovima u momentu potvrde rezervacije. Organizator zadržava pravo promene vremena poletanja aviona usled moguće promene reda letenja.

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Odloženo plaćanje čekovima građana , akontacija 40%, ostatak na tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE

Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

TURISTIČKI KREDITI
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

VAZNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:     

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka. Prevoz je sopstveni.
 • Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
 • Navedene cene su važeće za boravak od minimum 7 noćenja.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 10.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Italijanske Nacionalne Turističke Asocijacije.Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu,prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj,sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Deca ostvaruju navedene popuste ukoliko koriste pomoćni ležaj u pratnji dve odrasle osobe. Treća i četvrta odrasla osoba takođe koriste pomoćne ležajeve čije dimenzije mogu odstupati od standardnih.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivališem na teritoriji Kosova i Metohije, nije potrebna viza za Grčku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

OPSTE NAPOMENE

 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

Ovaj cenovnik je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.