fbpx

APARTMANI PUNTA 4*, MALI LOŠINJ, LETOVANJE

APARTMANI PUNTA 4* MALI LOŠINJ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Mali Lošinj je najveće naselje na ostrvu Losinj, smešten u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovog ostrva. Nekada gradić pomorskih kapetana, danas je poznato turističko mesto.

Lokacija

Apartmani Punta smešteni su uz samu obalu i nadomak slikovitog gradića Velog Lošinja. Savršen su izbor za porodice s decom, parove ili sve one koji vole putovati u društvu prijatelja. Opremljeni su i uređeni prema standardu 4 zvezdice.

Hotelski sadržaji

A la carte restoran – mogućnost a la carte večere u obližnjem restoranu, Vitality Zona hotela Punta – bazeni, sauna i relax zona, sportski centar, wellness i beauty, bazeni na otvorenom s ležaljkama i suncobranima, sportski sadržaji u blizini.

Smeštaj

Raspolažu sa 39 apartmana za 3 do 6 osoba. Apartmani su klimatizovani, opremljeni telefonom, satelitskim TV programom, besplatnim internet wi fi priključkom, fenom za kosu i posteljinom. Svi apartmani raspolažu sa jednom ili dve spavaće sobe i dnevnim boravkom, kao i potpuno opremljenom kuhinjom. Većina apartmana je s balkonom. Apartmani se svakodnevno čiste.

Usluga

Usluga obuhvata najam apartmana. Za one koji žele odmor od svakodnevnih obaveza u kuhinji na raspolaganju je usluga prehrane u hotelu Punta, uz doplatu. Gostima apartmana na raspolaganju su i svi sadržaji Vitality Hotela Punta.

Plaža

Plaža ima plavu zastavicu, kamenita sa ravnim pločama za sunčanje. Udaljena je od apartmana oko 100m.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE