NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

HOTEL PLAŽA 4*

HRVATSKA DALMACIJA LETOVANJE 2020

HOTEL PLAŽA 4*

Hotel Plaža nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i reku, uz glavnu gradsku peščanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradskog jezgra i potpuno je renoviran . U prijatnom mediteranskom okruženju uz udoban smeštaj, tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, wellness centar, opuštajući trenutci i zabava na terasi hotela uz neposrednu blizinu mora i izuzetnu peščanu plažu boravak u ovom hotelu učinice posebnim.

Hotel Plaža ima vlastito parkiralište za utomobile. Hotel nudi smeštaj u udobnim i elegantno opremljenim sobama, kvalitetnu gastro ponudu u buffet restoranu s terasom uz more, kao i u tradicionalnoj Gusarskoj konobi s bogatom ponudom mediteranskih specijaliteta. Tu je i wellness centar, fitness soba ili whirpool na krovnoj terasi sa koje se pruža zadivljujući pogled na okolna ostrva, more, planine i gradsko utvrdjenje.

Hotel raspolaže elegantno i visoko tehničkim opremljenim kongresnim prostorima pogodnim za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, venčanja, banketa i drugih sličnih dogadjaja.

Plaža : hotel je udaljen oko  30  m od peščane plaže.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.