fbpx

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA 5*****, KALITEA, NIKITI, LETOVANJE

               

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA 5***** – SITONIJA, NIKITI

CENOVNIK   GALERIJA   MAPA

Lokacija

Hotel se nalazi se u malom zalivu, na 200-300 metara od plaže plaže Elija, nosioca “plave zastavice” ). Udaljen je 10 kilometara od mesta Nikiti, 7 kilometara od Neos Marmarasa i oko 105 km od Soluna

Hotelski sadržaji

Hotel raspolaže sa 208 soba. U sklopu kompleksa su recepcija, piano bar, amfiteatar, restoran, a la carte taverna, bar kraj bazena, novinarnica, rent a car, internet corner, 3 bazena na otvorenom (ležaljke i suncobrani oko bazena besplatni, na plaži uz doplatu) I omogućen je pristup osobama sa invaliditetom, parking, bežični internet, iznajmljivanje peškira, teretana, novi Oriental SPA wellness centar sa zatvorenim bazenom , džakuzijem i saunom, teniski teren, odbojka na plaži, večernja animacija, dečije igralište. Hotel se sastoji iz nekoliko zgrada.

Smeštaj

Sobe su klimatizovane i imaju kupatilo (fen za kosu), direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV , frižider, sef i internet.

Standardne sobe: oko 21-25 m², sa pogledom na baštu.

Superior sobe: oko 27-30 m² sa pogledom na more/bazen ili na baštu

Junior suite: oko 35-40 m², kombinovana dnevnospavaća prostorija, sa pogledom na more/bazen ili na baštu. Dodatno su opremljene kupatilom sa hidromasažnim tušem i kadom.

De Luxe suite: oko 41-52 m², sastoje se iz dnevne sobe sa sofom i spavaće sobe (mogu biti i na dva nivoa u stilu mezoneta) sa pogledom na baštu ili na more/bazen.

Wellness suite: oko 54 m², nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na plažu i pogled na more. Te sobe imaju i mali privatni bazen, veliki Tv, garderober, DVD, posebne dušeke i posteljinu.

Usluga

Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

Plaža

Peščana direktno ispred hotela.

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi (osim gde nije drugačije naznačeno)

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2020:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće DDOR NOVI SAD na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

Trenutno nema hotela u ponudi za ovu lokaciju