fbpx

SANORAMA SUITES , KASANDRA, SANI, LETOVANJE

               

SANORAMA SUITES KASANDRA, SANI

CENOVNIK   GALERIJA   MAPA

ZA BLIŽE INFORMACIJE U VEZI CENA MOLIMO POZOVITE TELEFONOM ILI POŠALJITE UPIT PUTEM NAŠE E MAIL ADRESE  – info@olympic.rs
                               
Olympic 021 Travel, Novi Sad       Olympic Travel, Beograd     Olympic Travel, Kragujevac    
Ilije Ognjanovića br. 8       Makedonska broj 30, lokal 2A     Karađorđeva broj 20, lokal broj 5  
21000 Novi Sad         11000 Beograd       34000 Kragujevac      
+381 21 30 29 525         +381 11 655 5 030       +381 34 332 422      
+381 21 30 29 579         +381 11 655 7 285       +381 34 332 452      
+381 63 81 13 637         +381 11 655 7 286       +381 34 335 737      
            +381 11 655 7 287       +381 34 617 0 600      
Olympic Travel, Novi Sad na Google mapi   Olympic Travel, Beograd na Google mapi   Olympic Travel, Kragujevac na Google mapi

Lokacija

Prostire se na površini od 6.000 m² na brdu i udaljen je 300 metara od plaže Sani na Halkidikiju. Do marine Sani sa raznovrsnim prodavnicama, restoranima i barovima stiže se pešice za 5 minuta.

Hotelski sadržaji

elegantan bar kraj bazena sa udobnim stolicama i osvežavajućim pićima. U prelepom eksterijeru nalazi se kuhinja/roštilj na otvorenom.

Smeštaj

Ukupno 10 luksuznih apartmana.

U apartmanima: otvorena opremljena kuhinja sa keramičkom pločom, rerna, aparat za kafu, kuvalo za vodu, toster, kuhinjski pribor, uključujući i pribor za jelo, čaše, tanjiri, frižider sa frizom, nameštena terasa, fen, SAT TV, klima, grejanje, kamin, DVD-CD plejer.

Suite Maisonette Style – First & Second Floor (~75m2) Veranda (~25m2): nedavno renoviran u modernom stilu. Spavaća soba sa bračnim krevetom na prizemlju i spavaća soba sa dva odvojena kreveta na prvom spratu. Unutrašnje stepenište. Na prizemlju: kupatilo sa tušem, kao i kupatilo na prvom spratu. U dnevnoj sobi – stolice i krevet na razvlačenje, kamin, opremljena kuhinja, trpezarija i direktan pristup tremu, gde se nalazi mermerni sto, sofa i dve fotelje. Veličanstven pogled na vrt i zaliv Sani.

Suite Royal – First Floor (~110 m2) Veranda (80 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem i spavaća soba sa dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom i hidromasažom. Veća opremljena kuhinja. Direktan pristup verandi gde je smešten roštilj. Dnevna soba sa mermernim podovima, tepisi, mermerni kamin i trpezarija. Iz dnevne sobe – pristup prostranoj natkrivenoj verandi sa nameštajem od bambusa – stolica za ljuljanje, sofa, dva stola i četiri stolice. Veličanstven pogled na vrt i zaliv Sani.

Suite Ground Floor (~60 m2) Veranda (15 m2): prostrana soba u prizemlju. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Otvorena kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa dve sofe. Direktan pristup terasi gde je smešten mermerni sto i četiri stolice.

Suite Deluxe Ground Floor (~60 m2) Veranda (15 m2): Nedavno renoviran, smešten je na prizemlju i elegantno uređen. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Odvojena soba sa sofom i krevetom na razvlačenje. Otvorena kuhinja sa trpezarijom i direktan pristup natkrivenoj terasi sa mermernim stolom, sofom i dve fotelje. Pogled na vrt i zaliv Sani.

Suite Family Ground Floor (~65 m2) Veranda (15 m2): porodični apartman se nalazi u prizemlju. Moderan dizajn. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, opremljena kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa stolicama i krevetom na razvlačenje, vrt sa nameštajem i suncobranom, direktan izlaz u vrt, pogled na zaliv Sani.

Suite Family Deluxe Ground Floor (~65 m2) Veranda (25 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem i spavaća soba sa dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom i hidromasažom. Dnevna soba sa foteljom i krevetom na razvlačenje. Kuhinja, trpezarija, direktan izlaz na natkrivenu terasu sa kamenim lukovima i mermernim stolom. Pogled na vrt, bazen i zaliv Sani.

Suite Penthouse Second Floor (~110 m2) Veranda (60 m2): nalazi se na drugom spratu glavne vile. To je najviša tačka u hotelskom kompleksu. Maksimalna visina plafona u stanu je do 3,5 metara. Jedna spavaća soba ima francuski ležaj, a druga dva odvojena kreveta. Kupatilo sa kadom. Kuhinja, trpezarija. Dnevna soba sa granitnim podovima, tepisima, mermernim kaminom i 2 sofa kreveta. Dnevna soba ima direktan pristup velikoj verandi sa stolicama, stolom, sofom i suncobranom. Panoramski pogled.

Usluga

u hotelu je na bazi polupansiona – doručak i večera.

Plaža

peščana.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi (osim gde nije drugačije naznačeno)

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2020:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

GRČKA PREPORUČUJEMO

Ovaj hotel se nalazi 500m od centra mesta Hanioti, 250m od plaže.

Philoxenia Spa Hotel i vile nalaze se u centru, na svega 50 metara od prelepe plaže Pefkohorija, na Kasandri, prvom prstu Halkidikija.

Philoxenia Spa Hotel i Philoxenia Boutique nalaze se u centru, na svega 50 metara od prelepe plaže Pefkohorija, na Kasandri, prvom prstu Halkidikija.

Nalazi se 5 km od Neos Marmarasa na poluostrvu Sitonija. Lagomandra hotelski kompleks uključuje dva hotela – Lagomandra Hotel i Lagomandra Beach. Hotel se nalazi na 150-200 metara od plaže,koja je poznata po kristalno plavoj boji mora i hladovini koju pravi borova šuma.

Nalazi se u mestu Gerakini udaljen oko 100 metara od peščane plaže.

nalazi se na samoj plaži 6 kilometara pre Kavale (iz pravca Soluna).

nalazi se u sklopu rezorta Olympia Riviera. U pitanju je veći hotelski kompleks, objekti mogu biti udaljeni i do 600m od plaže.

Hotel se nalazi u mestu Skala Rahoni na oko 10 km udaljenosti od Limenasa. Hotel se sastoji od Rachoni Resort-a i Rachoni Bay-a, objekti su jedan do drugog,gosti mogu da koriste sve sadržaje u okviru kompleksa.

Nalazi se na predivnom mestu koje se pruža između podnožja legendarne planine Olimp i tirkiznih voda Termaikosa u Leptokariji, na samo 50m od plaže. Hotel je nedavno potpuno renoviran.

Smešten je na samo 50 metara od plaže u centru Leptokarije.