NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

HOLIDAYS IN EVIA BEACH 3*

HOLIDAYS IN EVIA BEACH 3* 

 

 

 

STOPIRANA PRODAJA

Lokacija: Kompleks se prostire na  površini od 130 000 kvadratnih metara, udaljen je 5km od grada Eretria. Sastoji se od veličanstvene bašte gde se može uživati u različitim vrstama drveća, biljaka i cveća. Do plaže, udaljene oko 100m se dolazi prolazeći ispod podvožnjaka.

Hotelski sadržaji: U sklopu hotela gostima je u raspolaganju: recepcija 24 h, fax, kopiranje, , sef, menjačnica, info desk, internet ugao, prostorija za odlaganje prtljaga, usluge pranja I hemijskog čišćenja, bazen sa slanom I slatkom vodom, dečije igralište, dva teniska terena, tereni za odbojku I odbojku na plaži,  za košarku,  za mini fudbal, staza za džogiranje, sportovi na vodi, dva restorana, snek bar, kafeterija, koktel bar, mini klub za decu, dnevne i večernje animacije.

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane (tokom jula i avgusta) i imaju TV, telefon, mini frižider, kupatilo i balkon ili terasu. Dvokrevetne sobe su površine oko 22 m², imaju dva ležaja i mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog. Trokrevetne sobe su površineoko 22 m²  i imaju tri standardna ležaja. Četvorokrevetne sobe su površine oko 26 m² i sastoje se od jedne prostorije sa četiri ležaja (2 standardna ležaja i "francuski ležaj" ili 4 standardna ležaja u jednoj prostoriji ). Porodične sobe - površina je oko 48 m², namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz dve prostorije koje su odvojene vratima (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj", a u drugoj 2 standardna ležaja).

Plaža: peščana.

Usluga:  Usluga je na bazi „sve uključeno” prema pravilima hotela.

STOPIRANA PRODAJA

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

STOPIRANA PRODAJA


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.