NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ERETRIA VILLAGE RESORT 4*

ERETRIA VILLAGE RESORT 4* 

STOPIRANA PRODAJA

 

STOPIRANA PRODAJA

 

Lokacija: Kompleks se nalazi 150 m od 300 m dugačke i lepo uređene peščane plaže, 5 km od  gradića Eretria na ostrvu Evia i udaljen je oko 25 km od Halkisa, glavnog grada ostrva i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke. Kompleks je udaljen samo 115 km od Atine. Hotel je povezan  dnevnim autobuskim linijama sa Eretrijom, Haklisom i Atinom (informacije o cenama i rasporedu dostupni su na  recepciji).

Hotelski sadržaji: Eretria Village Resort 4* je savršen za opušten odmor. U sklopu hotela se može uživati u šetnji po živopisnim stazama ili se rashladiti u bazenu. Za decu je u ponudi mini klub.Tokom dana se može popiti osvežavajuće piće iz bara na bazenu a u večernjim časovima uputiti u restoran sa grčkim ili internacionalnim specijalitetima, a nakon toga  uživati u nekoj od tematskih večeri i nastupima uživo.

Smeštaj:  Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama, sobama za tri ili četiri osobe, hotelskim bungalovima okruženim  mediteranskim i četinarskim rastinjem. Sve sobe su klimatizovane (tokom jula i avgusta) i imaju TV, telefon, mini frižider, kupatilo (fen za kosu) i balkon ili terasu. Standard sobe su površine oko 25 ²m, imaju dva ležaja i mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog. Četvorokrevetne sobe su površine oko 35 m² i sastoje se od jedne prostorije sa četiri ležaja. Porodične sobe imaju dve odvojene prostorije.

Plaža: peščana.

Usluga:  Usluga je na bazi „sve uključeno” prema pravilima hotela.

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

STOPIRANA PRODAJA


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.