NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

WELLNESS SANTA RESORT 5*, Agia Triada

WELLNESS SANTA RESORT 5*

  

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).

 

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2018:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1* - 0.5€, hoteli 2* - 1€, hoteli 3* - 2€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Agia Triada je lepa plaža dugačka nekoliko kilometara i naselje udaljeno od centra Soluna 24 km do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobusa. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor: ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan BEOGRAD – HALKIDIKI Dolazak u hotel / pansion / apartman, smeštaj posle 15.00 h po lokalnom vremenu.
  2. dan - poslednji dan - Boravak u hotelu / pansionu / apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan HALKIDIKI - BEOGRAD - Napuštanje hotela / pansiona / apartmana najkasnije do 10.00 h po lokalnom vremenu.

WELLNESS SANTA RESORT 5*****

Lokacija: Nov hotel, otvara se početkom leta 2019.godine, smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica (oko 30m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.

Hotelski sadržaji:  Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bar na bazenu, a la cart restoran, besplatan bežični internet , wellness & spa centar sa teretanom,privatan čuvani parking.

Smeštaj:

Superior economy atrium view  sobe su klimatizovane, imaju satelitsku TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku linij,pogled soba je ka atriumu hotela . Maksimalan broj osoba u sobi je tri, jer zbog male kvadrature mogu biti sa najviše jednim pomoćnim ležajem.

Superior sobe su u neo-klasičnom stilu, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, balkon sa pogledom na vrt/boćčnim pogledom na more ili direktnim pogledom na more.

Porodične sobe ( 2 sobe), 2 superior sobe spojene vratima, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, balkon.

Plaža: peščana.

Usluga: noćenje sa doručkom, mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

U cenu putovanja je uračunato:
• smeštaj na bazi polupansiona
• troškovi rezervacije

U cenu putovanja nije uračunato:
• prevoz
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje
• individualni troškovi

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

Odloženo plaćanje čekovima građana, bez kamate.

BESKAMATNI KREDITI:

Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Master i Dina kreditnom karticom UniCredit Banke na 3, 6 ili 12 rata.
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

Važne napomene za putovanje:
● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
● Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka. Prevoz je sopstveni.
● Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
● Navedene cene su važeće za boravak od minimum 7 noćenja.
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 10.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Grčke Nacionalne Turističke Asocijacije. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
● Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
● Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
● Deca ostvaruju navedene popuste ukoliko koriste pomoćni ležaj u pratnji dve odrasle osobe. Treća i Četvrta odrasla osoba takođe koriste pomoćne ležajeve čije dimenzije mogu odstupati od standardnih.
● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivališem na teritoriji Kosova i Metohije, nije potrebna viza za Grčku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.