fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel IBEROTEL Casa Del Mar Resort (ex Jaz)

Lokacija
Hotel se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu Memša. Od centra Sakkala je udaljen oko 8 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 4 km.

Hotelski sadržaji
Hotel ima 2 otvorena bazena, jedan sa toboganima, fitnes, bilijar, pikado, stoni tenis, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, glavni restoran Panorama, restoran La Terrace, 2 pool bara, diskoteku, mini klub za decu, igralište za decu, animaciju itd.

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel u svojoj ponudi ima 204 smeštajne jedinice i sve (osim standardnih soba) imaju balkon/terasu sa pogledom na bazen ili baštu, klima uređaj, SAT TV, sef, telefon, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), ketler, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 24m2 i nemaju balkon/terasu. Superior i superior deluxe sobe su veličine oko 36m2. Porodične sobe su veličine oko 51m2.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Na plaži, koja se nalazi sa druge strane ulice, udaljena oko 400 metara, jedan mali deo je sa koralnim grebenom a veći deo je lepa kupališna zona. Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis, Teren za tenis, Pikado, Bilijar, Oprema za fitnes

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna premium soba. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
4 km
Centar
8 km
Plaža
400 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.