NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Apartmanski kompleks BLUE HORIZON 3*

Apartmanski kompleks BLUE HORIZON 3*

 

 

 

Lokacija
Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Residence, čije usluge ishrane gosti mogu koristiti uz doplatu.

Smeštaj
Raspolaže velikim brojem različitih apartmana, koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela Residence. Raspolaže studio apartmanima, apartmanima sa jednom ili dve spavaće sobe. Svi apartmani imaju balkon, kao i kompletnu opremu (kuhinja sa posudjem, kablovska TV, klima uredjaji u svim prostorijama, kupatilo sa tušem i veš mašinom. Studio apartmani imaju jednu prostoriju i predvidjeni su za boravak jedne, ili dve osobe, apartmani sa jednom spvaćom sobom imaju i dnevni boravak i predvidjeni su za boravak 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, apartmani sa dve spavaće sobe imaju i dnevni boravak i predvidjeni su za maksimalno 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i dvoje dece.

Hotelski sadržaji
U centralnom delu kompleksa, nalaze se dva bazena (za decu i odrasle).U okviru kompleksa, nalazi se garažno mesto za svaki pojedinačni apartman.Gosti hotela za korišćenje plaže imaju sledeće opcije: korišćenje plaže hotela “Maestral” (200 m udaljenosti) uz doplatu za plažnu karticu koja važi za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina i koja uključuje korišćenje dve ležaljke, suncobran i peškiri za plažu (oko 20,00 Eur za komplet po danu), gradska plaža “Pržno” u produžetku Maestralove plaže (250 metara udaljenosti) koju mogu koristiti besplatno i besplatan prevoz za okolne plaže na Svetom Stefanu, Kamenovu ili Bečićima.

Usluga
Najam studia i apartmana.

Plaža
Gosti hotela mogu koristiti  250m udaljenu gradsku plažu “Pržno” koja se nalazi u produžetku plaže hotela Maestral . Plažni mobilijar se dodatno plaća.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.