fbpx

Crna Gora, Opština Kotor, Dobrota

Hotel Huma Kotor Bay

Luksuzni hotel HumaKotor Bay, hotel sa 5 zvezdica nalazi se u crnogorskom UNESCO zašticenom Bokokotorskom zalivu, sa marinom i privatnom plažom.

Lokacija
Luksuzni hotel HumaKotor Bay, hotel sa 5 zvezdica nalazi se u crnogorskom UNESCO zašticenom Bokokotorskom zalivu, sa marinom i privatnom plažom. Goste očekuje sofisticirano okruženje u kom se istorija i tehnologija susreću u harmoniji. Allure Palazzi Kotor Bay nudi izuzetno iskustvo u upečatljivoj oazi napravljenoj u stilu venecijanske arhitekture. Uređene da impresioniraju, dobro opremljene sobe, apartmani i vile predstavljaju savršen izbor za odmor ili medeni mesec.

Hotelski sadržaji
Restorani, barovi, dva bazena, wellness & spa centar, fitness centar, marina, privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima, konferencijska sala, parking.

Smeštaj
Svaka od soba, apartman i vila opremljene su najsavremenijom tehnologijom i odišu jedinstvenom elegancijom.

Deluxe sobe sa francuskim balkonom i pogledom na more i more sa strane.
Balkon, King size krevet, klima uređaj, flat screen TV, tuš, fen, sef, aparat za kafu / čaj, ogledalo, mini-bar, toaletni pribor.

Spojene de luxe sobe (dve spojene sobe, jedna terasa)
Ove raskošne sobe imaju pogled na more, udobne krevete i dva kupatila sa vrhunskim sadržajima.
Spavaća soba sa francuskim ležajem, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku, klima uređaj, TV sa ravnim ekranom, tuš, fen za kosu, sef, aparat za kafu / čaj, ogledalo, mini-bar, toaletni pribor, terasa.

Luxury suite (2+1)
Balkon ili terasa, King size krevet, Klima uređaj, TV sa ravnim ekranom, tuš, sušilo za kosu, sef, aparat za kafu / čaj, ogledalo, mini-bar, toaletne potrepštine.

Luxury Suite 2+2 ( spavaća soba i dnevni boravak, francuski balkon ili terasa)
Balkon ili terasa, King size krevet, klima uređaj, flat screen TV, tuš, fen, sef, aparat za kafu / čaj, kompletno ogledalo, ogledalo od sunca, mini-bar, toaletni pribor.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Plaža
Nalazi se ispred hotela. Ležaljke i suncobrani su uračunati u cenu.
Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 11:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Parking dostupan
Privatni parking
Pušenje
Zabranjeno pušenje u čitavom objektu
Poslovni sadržaji
Mogućnost organizovanja banketa
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Sef
Višejezično osoblje
Usluga prevoza do aerodroma Da, uz doplatu
Klimatizovane sobe
Apartman za medeni mesec

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
11 km
Centar
1 km
More
50 m
Plaža
50 m

Doživite mesto

Mesto Kotor - Dobrota

Crna Gora, Opština Kotor

Dobrota je jedno od mesta na obali na kojem je još moguće videti sav sjaj nekadašnje Boke i plemenitoga Kotora, iz vremena kada su jedrenjaci, poput onoga iz priče o slavnom kapetanu Ivu Vizinu, plovili svetskim morima, prenoseći slavu ovih krajeva i donoseći mnoga bogatstva ovdašnjim pomorskim kućama. Dobrota je u prošlosti bila veliko pomorsko naselje.Status pomorskog naselja dobila je 1717. godine što ne znači da i ranije nije imala pomorsku tradiciju. U to vreme podignute su i poznate palate dobrotskih porodica kao što su: Dabinović-Kokot, Tripković, Ivanović, Radoničić, Milošević i dr. U Dobroti se nalazi i crkva Sv. Matije, sagrađena 1670. godine na temeljima ranije srednjovjekovne crkve. Izgrađena je u baroknom stilu. U crkvi se čuvaju barokni mermerni oltari, kao i čuvena slika Đovani Belinija „Bogorodica sa detetom“. šetaliste u Dobroti vodi nekoliko kilometara uz obalu.