NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Hotel R 3*

Hotel R 3*

  • Lokacija: na pola puta između Bara i Ulcinja smešten je ovaj novi, moderan hotel. Nalazi se na obali mora, na blago isturenom poluostrvu, takozvanom Karastanovića Rt-u. U okolini hotela su blago zaobljeni brežuljci sa gustom vegetacijom, ponegde gotovo neprohodnom šumom i karakterističnom primorskom makijom. Ovaj deo obale smatra se i vazdušnom banjom. Hotel ima parking namenjenim gostima hotela.
  • Smeštaj: sve sobe, apartmani i terase imaju divan pogled na otvoreno more, zaliv i ostrvo Stari Ulcinj udaljeno 300 m od objekta. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim sobama, apartmanima i galerijama. Iz svake sobe predivan je pogled na otvoreno more i zaliv. Sobe su komotne, klimatizovane, sa kupatilom, satelitskom televizijom, mini barom i terasom. Hotel R ima i tri apartmana sa dve odvojene sobe, kuhinjom i ugodnim predsobljem sa sofom, koja može poslužiti kao pomoćni ležaj.  Apartmani su klimatizovani, sa kupatilom i terasom i pogledom na zaliv. Posebnost Hotela R su dve galerije sa dnevnim boravkom na prvom nivou i sobom sa 4 ležaja na drugom nivou u potkrovlju. Galerije su klimatizovane, imaju kupatilo na osnovnom nivou i wc u potrkovlju, mini bar, televizor i ugaonu garnituru u dnevnom delu čije terase gledaju na plažu i otvoreno more.
  • Hotelski sadržaji: restoran, centralna klimatizacija, bežični internet, satelitska televizija, video nadzor, bazen, plažom. 
  • Ishrana: doručak, švedski sto.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.