fbpx

KRISTAL 4*, ZLATNI PJASCI, LETOVANJE

BUGARSKA-ZLATNI PJASCI -LETOVANJE 2021-RANI BUKING

HOTEL KRISTAL 4* ZLATNI PJASCI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Zlatni Pjasci su najpoznatije letovalište na severu bugarske crnomorske obale, nedaleko od Varne, sa veoma lepom peskovitom plažom. Legenda govori da su pirati ovde iskopali ogromno zlatno blago, ali zemlja ih je kaznila i sve pretvorila u divan zlatni pesak. Hoteli su većinom novoizgradjeni ili renovirani, a neki od njih pripadaju velikim svetskim hotelskim lancima. Većina ima spa centre sa bazenima sa termomineralnom vodom i bogate sadržaje. Destinacija je najviše posećena u periodu od maja do oktobra, a prirodni faktori (čist vazduh, blaga klima, morska voda, mineralni izvori i lekovito blato) čine Zlatne Pjasce rado posećenim odredištem tokom cele godine. Letovalište ima mnoštvo prijatnih restorana sa tradicionalnom bugarskom i internacionalnom kuhinjom, restorana na plaži koji nude raznovrsne riblje specijalitete, mnoštvo kafića i butika. Ljubitelji aktivnog odmora imaju mogućnosti da probaju različite sportove na vodi: jahting, skijanje na vodi, balone, surfovanje, banane, Jet ski i padobrani…

Lokacija

Hotel Kristal je all inclusive kompleks koji se nalazi u mirnom delu letovališta Zlatni Pjasci, na svega 450 metara od plaže.

Hotelski sadržaji

Recepcija, restoran, snek restoran, A la carte restoran, lobi bar, otvoreni bazen na dva nivoa, bar pored bazena, bazen za decu, dečje igralište sa ljuljaškama i toboganima, zatvoreni bazen, wellness centar (uz doplatu đakuzi, masaža, hamam i parno kupatilo), menjačnica, frizer, prodavnica, parking (uz doplatu), besplatan wi fi u lobiju, pored bazena i u igraonici, animacija za decu i odrasle. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su fitness u zatvorenom i na otvorenom, stoni tenis, bočanje, pikado, mini fudbal, odbojka (kada je uključena u program animacije), šah, badminton, aqua aerobic (kada je uključen u program animacije). Uz doplatu su na raspolaganju teniski tereni, bilijar, elektonske igrice. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Smeštaj

Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fenom za kosu, centralnu klimatizaciju, satelitsku televiziju, telefon, sef (uz doplatu), besplatan wi-fi, mini frižider, balkon sa garniturom za sedenje. Superior sobe su većih dimenzija i imaju pored dva kreveta i dodatne dve sofe i ketler za spremanje kafe i čaja.

Usluga

All inclusive

Plaža

Peščana gradska, ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Galerija

CENOVNIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće DDOR NOVI SAD na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


BUGARSKA PREPORUČUJEMO

Nalazi se u severnom delu letovališta 100 m od plaže i 3,5km od centra.