fbpx

SOL NESEBAR PALACE 5*, NESEBAR, LETOVANJE

BUGARSKA-NESEBAR -LETOVANJE 2021-RANI BUKING

SOL NESEBAR PALACE 5* NESEBAR

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Nesebar je jedno od najpoznatijih i najpopularnijih letovališta u Bugarskoj. Prethodno poznat kao Mesembrija nalazi se na jugoistočnoj Bugarskoj na obali Crnog Mora .Za one koji vole sunčane plaže, prijatnu klimu, čisto more, bogatu istoriju i kulturu, ovo je pravo mesto. Za razliku od Sunčevog brega i Zlatnih Pjasci, pored sjajnih plaža postoji i mnoštvo drugih atrakcija kao i prelep pejzaž koji okružuje grad. Osnovan je pre 3000 godina i smatra se jednim od najstarijih gradova u Evropi. Stari Nesebar je u potpunosti pod zaštitom UNESCO-a i smatra se muzejskim gradom. U njemu se nalaze arheološki ostaci poreklom od Tračana, drevnih Grka i Rimljana. Stari Nesebar nalazi se na velikom poluostrvu koji je povezan sa kopnom samo jednim mostom. Postoje odvojene pešačke staze i put. U drevnim vremenima, poluostrvo je bilo skoro dvostruko veće, ali razarajući zemljotres ne samo da je uništio antičke zgrade, već ih je potopio u vodu. Sada sa gradskog pristaništa, možete ići na izleti brodom i kada je lepo vreme i mirno more, može se videti i potopljeni grad. Iznenađujuća je činjenica da su svi hramovi i crkve, koji su se nalazili na teritoriji grada, ostali na kopnu. U novom delu Nesebra nalaze se severna i južna plaža na kojima se može naći veliki broj hotela, restorana kao i mogućnost raznovrsnih sportova na vodi. Tu su i brojni klubovi za ljubitelje noćnog provoda.

Lokacija

Nalazi se južno od Nesebara na 2,5 km od grada. Okružem je prostranim vrtom i bujnim zelenilom, dok je od plaže je udaljen 200 m. Hotel ima predivan pogled na more i malo selo Ravda koji je samo nekoliko minuta hoda od hotela. Može se pohvaliti fascinantnim izborom sportova, odličnom hranom, uslugom i relaksirajućim okruženje. Hoteli Sol Nessebar Mare i Sol Nesebar Bay se nalaze neposredno pored hotela Sol Nesebar Palace.

Hotelski sadržaji

Recepcija, glavni restoran, tematski barovi i restorani koji su uključeni u all inclusive uslugu, lobi bar, noćni bar, bar pored bazena, sunčana terasa sa ležaljkama i suncobranima (besplatno), klub za zabavu, sef (uz doplatu), konferencijska sala. Svojim gostima nudi i dodatne sadržaje otvoreni bazen, bazen za decu toboganima i zamkom, zatvoreni bazen sa delom za decu, animacija za decu, dečiji mini klub, besplatan ulaz u Aqua park and Rocky river slapove, Spa centar (uz doplatu sauna, masaža, solarijum, parno kupatilo, tursko kupatilo), fitness centar, dečiji klub, internet klub, mini market, prodavnica suvenira, frizer i salon lepote (uz dopatu). Od sportskih sadržaja na raspolaganju su teniski tereni (uz doplatu), mini golf (uz doplatu), tereni za košarku, fudbal i odbojku, stoni tenis, pikado, aerobik i aqua aerobik, animacija za odrasle, bilijar (uz doplatu), mini fudbal (uz doplatu). Hotel nudi uslugu prevoza do centra grada uz doplatu.

Smeštaj

Sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, kablovsku televiziju, Wi Fi besplatno, individualni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini frižider (prazan besplatno), terasu ili balkon.
Za porodice postoji mogućnost smeštaja i u porodičnim sobama, koje su zapravo dve dvokrevetne sobe povezane vratima.

Usluga

All inclusive

Plaža

Gradska peščana – ležaljke i suncobrani su uz doplatu.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


BUGARSKA PREPORUČUJEMO

Nalazi se u severnom delu letovališta 100 m od plaže i 3,5km od centra.