fbpx

ROYAL CASTLE 5*, ELENITE,LETOVANJE

BUGARSKA-ELENITE -LETOVANJE 2021-RANI BUKING

ROYAL CASTLE 5* ELENITE

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Elenite se nalazi u prelepom zalivu u neposrednoj blizini Rta Emine, 4,5 km od Sv. Vlasa i oko 9 km od Sunčevog Brega. Dok je od međunarodnog aerodroma Burgas udaljen samo 40 km. Njegova lokacija između planinskog zelenila i mora daje mu epitet pravog mesta za odmor i uživanje. More je ovde čisto i mirno, sa blago kosim peščanim dnom. Elenite nudi atraktivne uslove za porodični odmor.Na samoj obali mogu se naći brojni hoteli koji imaju koncept usluge all inclusive i uključuju mnogobrojne sadržaje za odrasle kao i animaciju za najmlađe. Letovalište nudi razne sportove na otvorenom – surfovanje, jahting, vožnju kanuima, odbojku na pesku, vaterpolo. Tu je veliki broj restorana , barova i noćnih klubova.

Lokacija

Nalazi se u letovalištu Elenite na uzvišenju iznad Vila Elenite, odakle se pruža prelep panoramski pogled na Crno More. Od plaže je udaljen 400 m. Stari Nesebar se nalazi na samo 30 minuta vožnje, gde gosti mogu posetiti termalna kupatila iz perioda Vizantije i nekoliko srednjovekovnih crkava.

Hotelski sadržaji

Recepcija, 3 restorana, vinski podrum, 6 barova, parking, otvoreni bazen,dzakuzi i hidromasaža na bazenu, zatvoreni bazen, spa centar ( uz doplatu), salon lepote ( uz doplatu ), frizer (uz doplatu), 5 konferencijskih sala, nekoliko prodavnica, besplatan parking (ograničen broj mesta), besplatna soba za prtljag, besplatan Wi Fi, besplatne ležaljke i suncobrani obezbeđeni su pored bazena i na plaži. Od sportskih sadržaja besplatno su na raspolaganju fitness centar, 4 teniska terena, mini teren za golf, fudbal, skvoš, šah , a uz doplatu bilijar, pikado, kuglanje, sportovi na vodi . Gostima hotela Royal Castle omogućen je besplatan ulaz u Akva park Atlantida, koji raspolaže toboganima i drugim brojnim sadržajima.

Smeštaj

Na raspolaganju su sobe i apartmani .
Elegantne sobe su uređene u toplim zemljanim tonovima i imaju kupatilo sa tuš/kadom i fenom za kosu , bade mantil i papuče, mini-bar ( uz doplatu), LCD TV sa digitalnim kanalima,telefon, sef ( besplatno),aparat za kafu, balkon sa koga se iz pojedinih soba pruža zadivljujući pogled na more.
Apartmani imaju dnevni boravak i spavaću sobu, kupatilo sa tuš/kadom i fenom za kosu , bade mantil i papuče, mini-bar ( uz doplatu), LCD TV sa digitalnim kanalima,telefon, sef ( besplatno),aparat za kafu, balkon. Veći apartmani sa dve spavaće sobe imaju i dva kupatila.

Usluga

All inclusive

Plaža

Peščana , ležaljke i suncobrani beslatni u prvoj liniji do plaže za goste hotela.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


BUGARSKA PREPORUČUJEMO

Nalazi se u severnom delu letovališta 100 m od plaže i 3,5km od centra.