fbpx

ANDALUSIA 3*, ELENITE,LETOVANJE

BUGARSKA-ELENITE -LETOVANJE 2021-RANI BUKING

ANDALUSIA 3* ELENITE

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Elenite se nalazi u prelepom zalivu u neposrednoj blizini Rta Emine, 4,5 km od Sv. Vlasa i oko 9 km od Sunčevog Brega. Dok je od međunarodnog aerodroma Burgas udaljen samo 40 km. Njegova lokacija između planinskog zelenila i mora daje mu epitet pravog mesta za odmor i uživanje. More je ovde čisto i mirno, sa blago kosim peščanim dnom. Elenite nudi atraktivne uslove za porodični odmor.Na samoj obali mogu se naći brojni hoteli koji imaju koncept usluge all inclusive i uključuju mnogobrojne sadržaje za odrasle kao i animaciju za najmlađe. Letovalište nudi razne sportove na otvorenom – surfovanje, jahting, vožnju kanuima, odbojku na pesku, vaterpolo. Tu je veliki broj restorana , barova i noćnih klubova.

Lokacija

Hotel Andalusia deo je hotelskog kompleks koji se zajedno sa hotelom Atium nalazi u mestu Elenite. Smešten je na samoj obali mora , a od Sunčevog Brega udaljen je 10 km.

Hotelski sadržaji

Glavni restoran , tri A La Carte restorana, lobi bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, Atlantida aqua park , bar pored bazena , bar na plaži ( uz doplatu), noćni klub, menjačnica, besplatan Wi Fi u javnim prostorijama, amfiteatar,sala za animaciju, prodavnica, Spa Centar ( uz doplatu), salon lepote i frizer ( uz doplatu), konferencijska sala, prostoriju za prtljag ( besplatno), parking ( uz doplatu) , dozvoljeni su kućni ljubimci do 5 kg ( uz doplatu) . Od sportski sadržaja na raspolaganju su fitness centar, stoni tenis, teniski tereni, mini golf, vaterpolo, šah, fudbal, mini zabavni park, dečije igralište, dečiji klub.

Smeštaj

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš/kadom i fenom za kosu,bade mantil i papuče, centralnu klimu, telefon, satelitsku televiziju, besplatan Wi Fi , mini bar ( uz doplatu), sef (uz doplatu), a u nekim sobama i balkon.

Usluga

All inclusive

Plaža

Peščana , ležaljke i suncobrani beslatni u prvoj liniji do plaže za goste hotela.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


BUGARSKA PREPORUČUJEMO

Nalazi se u severnom delu letovališta 100 m od plaže i 3,5km od centra.