fbpx

VILLAS ELENITE 4*, ELENITE,LETOVANJE

BUGARSKA-ELENITE -LETOVANJE 2021-RANI BUKING

VILLAS ELENITE 4* ELENITE

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Elenite se nalazi u prelepom zalivu u neposrednoj blizini Rta Emine, 4,5 km od Sv. Vlasa i oko 9 km od Sunčevog Brega. Dok je od međunarodnog aerodroma Burgas udaljen samo 40 km. Njegova lokacija između planinskog zelenila i mora daje mu epitet pravog mesta za odmor i uživanje. More je ovde čisto i mirno, sa blago kosim peščanim dnom. Elenite nudi atraktivne uslove za porodični odmor.Na samoj obali mogu se naći brojni hoteli koji imaju koncept usluge all inclusive i uključuju mnogobrojne sadržaje za odrasle kao i animaciju za najmlađe. Letovalište nudi razne sportove na otvorenom – surfovanje, jahting, vožnju kanuima, odbojku na pesku, vaterpolo. Tu je veliki broj restorana , barova i noćnih klubova.

Lokacija

Smešten je na blagim padinama, okružen bujnim zelenilom i brdima, izložen strujanju svežeg vazduha i u najtoplijim letnjim danima. Luksuzne vile šire se poput mozaika preko brda i predstavljaju dodir između mora i planine. Dobar izbor za porodice.
Smeštaj

Hotelski sadržaji

Vile imaju dva ili tri sprata, okrenute su ka moru. U sobama se nalaze kupatilo sa fenom za kosu , klima uređaj, telefon, SAT-TV, sef ( uz doplatu) , mini bar, terasa.

Smeštaj

Vile Elenite čine deo velikog hotelskog kompleksa Atrium /Andalusia u okviru koga su gostima na raspolaganju i sadržaju koji se ne nalaze neposredno u okruženju vila već i sadržaju ostala dva hotela i to restorani sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, barovi i noćni klubovi, obdanište i igralište, dečiji bazen, otvoreni bazeni, Aqua park, padobranski i skuter klub, teniski tereni, mini golf, fitnes i SPA (uz doplatu), besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži i bazeni. Prva linija vila je na samoj plaži dok je druga linija vila na udaljenosti i do 150 metara od plaže.

Usluga

All inclusive

Plaža

Peščana , ležaljke i suncobrani beslatni za goste hotela.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


BUGARSKA PREPORUČUJEMO

Nalazi se u severnom delu letovališta 100 m od plaže i 3,5km od centra.