fbpx

KOSTA BRAVA – ŠPANIJA LETOVANJE

Hotel Aquarium se nalazi u mirnoj, rezidencijalnoj zoni Ljoret de Mara, Fenalsu. Udaljen je od peščane-šljunkovite plaže oko 400 metara, a od centra mesta oko 1.5 km. Do centra mesta se može doći pešice ili gradskim prevozom čija se stanica nalazi nedaleko od hotela.

U blizini Pau Casals plaže od koje je udaljen oko 400 metara. Od centra mesta udaljen 400 metara. Ima 210 soba.

Hotel Delamar nalazi se u centru grada, u jednoj od najprometnijih ulica Ljoret de Mara i na pešačkoj udaljenosti od niza prodavnica, barova, restorana. Napomena: hotel je samo za odrasle (starije od 18 godina).

Udaljen je 100 m od centra mesta Ljoret de Mar gde se nalazi poznati deo sa noćnim klubovima i diskotekama. Ovaj hotel je jedan od simbola ovog mediteranskog letovališta. Hotel ima 870 soba.

Moderan, nedavno renoviran hotel u mestu Malgrat de Mar.Do centra mesta i niza barova i restorana se stiže nakon 15 minuta lagane šetnje. Ima 137 soba.

Smešten je u centru mesta, u blizini brojnih restorana, kafića i prodavnica.

Udaljen 300 m od glavne gradske plaže, u neposrednoj blizini prodavnica, barova i centra mesta. Ima 248 soba.

U rezidencijalnom, mirnom delu u mestu Lloret de Mar, udaljen 300 m od glavne gradske plaže. Ima 326 soba.

U glavnoj, veoma prometnoj ulici, u blizini centra grada i brojnih barova i diskoteka pa se preporučuje mladima i onima koji žele da budu u centru zbivanja.

U centru grada odakle su sve atrakcije udaljene nekoliko koraka od hotela. Okružen je brojnim sadržajima kao što su restorani, barovi, prodavnice, diskoteke.

Hotel Maritim se nalazi nedaleko od centra Kalelje (oko 200 m) u prvoj liniji od plaže od koje je deli pruga.

Hotel Mont Rosa je jednostavan hotel u centru Kalelje, dobro pozicioniran odmah preko puta plaže. Od Barselone je udaljen oko 47 km a od aerodroma 65 km.

Na promenadi u prvom redu od plaže u centru mesta Malgrat de Mar, ali ga od plaže deli pruga. Ima 210 soba.

Smešten je na glavnom šetalištu uz more. Od centra turističke zone Santa Suzane udaljen je oko 500 metara i oko kilometar od centra Malgrat de Mara. Ima 300 soba.

Smešten je u samom centru grada Ljoret de Mar, u blizini kazina, diskoteka i barova. Autobuska stanica sa koje polaze autobusi do Tose de Mar, Blanesa i Barselone udaljena je 50 m. Hotel ima 190 soba raspoređenih na 7 spratova.

Hotel Santa Rosa se nalazi u centru Ljoret de Mara, u blizini restorana, barova i prodavnica, ali u mirnoj ulici tako da predstavlja idealno mesto za boravak u ovom letovalištu. Hotel ima 132 sobe renovirane 2014. godine.

Idealno lociran hotel za one kojima je bitna blizina plaže jer je mirnija, peščana gradska “Fenals”plaža udaljena svega nekoliko koraka od hotela. Nalazi se na oko 900 m od centra mesta Ljoret de Mar a preko puta hotela se nalazi autobuska stanica odakle na svakih 20-tak minuta autobus vozi za centar grada (karta je oko 1.30 eura). Hotel ima 216 . . .

Hotel je smešten na oko 100 m od šetališta, restorana i prodavnica u mestu Santa Suzana.

Pozicioniran je u samom centru grada Ljoret de Mar, u blizini kazina, diskoteka i barova. Autobuska stanica sa koje polaze autobusi do Tose de Mar, Blanesa i Barselone udaljena je 50 m. Hotel ima 190 soba raspoređenih na 7 spratova.