NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

MIKONOS

GARANTOVAN POLAZAK

 


KRSTARENJE MEDITERANOM

 

Brod   Avion

 

brodom MSC Orchestra, ukrcavanje u Đenovi

 

ĐENOVA-MALAGA-KAZABLANKA-LISABON

 

BARSELONA-MARSEJ-ĐENOVA


10 dana (9 noćenja) – avionom i brodom


POLAZAK  : 18. oktobar 2015.          POVRATAK: 27. oktobar 2015.
 


Otkrijte svet bezvremenske elegancije i stila ploveći savremenim kruzerom, koji prestavlja pravo remek delo. Probudite se svako jutro u drugom gradu, državi, vremenu...Koračajte rodnim gradom  Pabla Picassa i probajte najčuveniji “peskaito frito“ ili pak tapas sa čašom vina u najstarijoj taverni u Malagi. Osetite spoj evropskog i afričkog senzibiliteta koji je vidljiv na svakom koraku u glamuroznoj Kazablanki, koja je proslavljena  nakon snimanja kultnog filma. Upoznajte romantičnu prestonicu Portugala i zabeležite nezaboravne trenutke u gradu koji svojom arhitekturom zapanjuje svakog posetioca. Prepustite se ulicama Barselone kojima je svoj originalni pečat utkao Gaudi ili posmatrajte najlepši zalazak sunca sa najviše tačke u Marseju. Sva ta uživanja začinite ispijanjem mirišljive kafe, laganom šetnjom ili degustacijom pića u idiličnom okruženju.

 KRSTARENJE MEDITERANOM


Program putovanja

1. dan   (18.oktobar 2015.)    ĐENOVA
Uplovljavanje: 14.00h
Isplovljavanje: 17.00h

Ukrcavanje na brod u Đenovi, najvećoj luki u Italiji, do 14.00h, smeštaj u izabranim kabinama. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje broda. Isplovljavanje iz luke u 17.00h.

 

 

2. dan   (19.oktobar 2015.)    NA MORU
Celodnevna plovidba

Krstarenje luksuznim brodom MSC Orchestra je prepuno iznenađenja. Raznovrsna ponuda zabavnih sadržaja – isprobajte stazu za trčanje na samoj palubi, opustite se u turskoj sauni, ručajte u kineskom restoranu Shanghai, počastite se pićem u egzotičnom baru Savannah ukrašenim slikama životinja, u raskošnom Purple baru ili pak uživajte u holivudskom glamuru otmenog bara Zaffiro. Tokom krstarenja iskušajte sreću u Palm Beach kockarnici, provedite noć plešući u diskoteci ili pogledajte predstavu u pozorištu Covent Garden s bogatim zabavnim programom. Sa svojih 16 paluba, saunom i hidromasažnim kadama, bogatim izborom restorana i izvrsnim pizzerijama, zabavnim sadržajima za decu (igraonicu Jungle Adventure i Teen’s klub), MSC Orchestra pruža istinsko zadovoljstvo krstarenja.

 

KRSTARENJE MEDITERANOM
 

3. dan   (20.oktobar 2015.)    MALAGA
Uplovljavanje: 12.00h
Isplovljavanje: 18.00h

Ukrcavanje u luku u Malagi u 12.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativne izlete.Smeštena između planina i mora, Malaga, na španskoj istočnoj obali, poznata je kao glavni grad Coste del Sol. Ova regija dugo je bila popularna među turistima koje su privlačile fantastične plaže ovog područja i koje su Costu del Sol učinile jednom od najposećenijih regija u Španiji. Privilegovana suncem koje gotovo neprekidno greje i spektakularnom svetlošću, ona je grad velikih avenija, sa drvoredima palmi, intenzivnim noćnim životom, važnim muzejima, i izvrsnim restoranima ribljih specijaliteta svih vrsta.Osnovana pre oko 3000 godina, Malaga je postala najvažniji deo Rimskog carstva, kao grad i za trgovinu i za kulturu, pre nego što su je osvojili Mavari. Nekoliko drevnih mavarskih spomenika preostali su u Malagi i okolnoj regiji.Odlazak iz luke u 18.00 h.

 KRSTARENJE MEDITERANOM

 

4. dan   (21.oktobar 2015.)    KAZABLANKA
Uplovljavanje: 09.00h
Isplovljavanje: 23.00h

Dolazak u  luku u 09.00h. Ekonomski centar Maroka, privlačni spoj starih građevina i novih arhitektonskih dragulja rađenih u art deko stilu, među kojima su se zbile neodoljive pijace, oivičene prelepim plažama – sve je to Kazablanka. Spoj evropskog i afričkog senzibiliteta vidljiv je na svakom koraku. Samo pominjanje reči Kazablanka u mnogima od nas će pobuditi emocije. Mnogi su sigurno videli čuveni istoimeni film sa Hemfrijem Bogartom i Ingrid Bergman ili su čitali o ulozi grada Kazablanke u istoriji Afrike i Evrope. Isplovljavanje iz luke u 23:00h.

 

KRSTARENJE MEDITERANOM
 

5. dan   (22.oktobar 2015.)    NA MORU
Celodnevna plovidba

 Slobodno vreme za individulane aktivnosti.

 

KRSTARENJE MEDITERANOM

6. dan   (23.oktobar 2015.)    LISABON
Uplovljavanje: 08.00h
Isplovljavanje: 16.00h

Ukrcavanje u luku u Lisabon u 8.00h.Lisabon je glavni grad Portugala i najzapadniji glavni grad Evrope. Sa širokim pogledima na Atlantski okean i preko 20 vekova istorije, u ovom očaravajućem gradu za odmor, postoje brojne znamenitosti,od gotičke do post-moderne. S njegovim elegantnim trgovima i distinktivnim karakterom intrigantnih naselja kao što su Alfama i Baixa, atmosfera u Lisabonu je sunčanija i veselija nego što bi pomislili slušajući njegovu melanhoničnu muzičku baštinu Fado narodnih pesama! Odlazak iz luke u 16.00h.

 KRSTARENJE MEDITERANOM

7. dan   (24.oktobar 2015.)    NA MORU
Celodnevna plovidba

 Nastavak putovanja ka Barseloni. Slobodno vreme za razna uživanja na kruzeru.

 

KRSTARENJE MEDITERANOM

8. dan   (25.oktobar 2015.)    BARSELONA
Uplovljavanje: 12.00h
Isplovljavanje: 19.00h

Uplovljavanje u luku u 12.00h. Glavni grad pokrajine Katalonije koji je ujedno i glavni trgovački i industrijski centar Španije, a takođe i jedna od najvećih sredozemnih luka. Svi ljubitelji Gaudijeve umetnosti uživaće u impresivnim arhitektonskim oblicima Sagrada familie, Parka Guell kao i kućama Batlo i Mila. Ne propustite obilazak bulevara Ramble, koju sa obe strane okružuje takozvani stari grad u gotskom stilu kao i čuveni stadion Nou Kamp. Isplovljavanje u 19.00h.

 

KRSTARENJE MEDITERANOM

9. dan   (26.oktobar 2015.)    MARSEJ
Uplovljavanje: 08.00h
Isplovljavanje: 18.00h

Dolazak u luku u 08.00 h. Marsej je grad smešten na obali Lionskog zaliva, koji je deo Sredozemnog mora. Nalazi se u regionu Provansa – Alpi – Azurna obala, i glavni je grad departmana Ušće Rone. Drugi po veličini grad u Francuskoj, Marsej je i najveća trgovačka luka u zemlji i druga po veličini u Evropi. Marsej ima sve odlike velegrada, a istorijski centar grada obiluje zgradama impresivne arhitekture. Glavne atrakcije su: glavna ulica Canebière, Stara luka (Le Vieux Port), Opera i ogromna crkva Notre Dame de la Garde, smeštena na uzvišenju iznad centra grada, odakle se pruža po mnogima najlepši pogled na Marsej. Ne propustite da probate najukusniji marsejski specijalitet, bouillabaisse, riblja čorba koja se pravi u različitim varijantama.

KRSTARENJE MEDITERANOM 

10. dan   (27.oktobar 2015.)    ĐENOVA
Uplovljavanje u luku

Ukrcavanje u luku u Đenovi, šesti po velicini grad Italije, glavni grad istoimenog Okruga Đenova i pokrajine Ligurije u severozapadnoj Italiji. Nakon doručka, napuštanje broda.

 

KRSTARENJE MEDITERANOM

TIP KABINE

CENA ARANŽMANA

SMEŠTAJ U UNUTRAŠNJOJ KABINI

€ 580

SMEŠTAJ U PROZORSKOJ KABINI

 

€ 720

SMEŠTAJ U KABINI SA BALKONOM

€ 850

KRSTARENJE ZA DECU DO 18 GODINA JE BESPLATNO.*

DECA U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE U KABINI PLAĆAJU SAMO LUČNE TAKSE U IZNOSU OD 130 EURA I FAKULTATIVNE IZLETE

Napomena: fakultativni izleti u toku plovidbe biće objavljeni 20 dana pre početka putovanja kada se putnici anketiraju i prijave za odabrane izlete 

 

U cenu putovanja je uračunato:

U cenu putovanja nije uračunato:

10-dnevno krstarenje na brodu( smeštaj u kabinama po izboru)

avio karte  (oko 270 € u trenutku objavljivanja programa,)  iznos je podložan promeni i plaća se  u dinarima u agenciji

9 punih  pansionasa posluženjem  kafe i čaja, užine, ponoćni buffet pića na brodu, usluge perionice, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluge frizerskog salona, telefonski pozivi i internet
korišćenje bazena, peškira, saune,fitness centra, noćnog kluba, pozorišta,biblioteke i raznovrsnih dnevnih aktivnosti obavezne napojnice na brodu ( 76.50 € po osobi za celokupno krstarenje, deca od 04-14 god. 28 € ). Plaćanje je isključivo na brodu.
koktel dobrodošlice i Kapetanovu večeru fakultativni izleti tokom krstarenja, koji će biti objavljeni 20 dana pre početka putovanja, a realizuju se uz asistenciju našeg vodiča( prevođenje).
transfer prtljaga  kej- kabina- kej međunarodno putno zdravstveno osiguranje
usluge lokalnog vodiča i vodiča agencije na spskom jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
troškovi organizacije i realizacije putovanja individualni troškovi
  lučke takse u iznosu od 130 €
  marokanska viza i troškovi viziranja-25 €
  na zahtev klijenata možemo obezbediti noćenje u Đenovi

 

 

MSC ORCHESTRA

MSC Orchestra nudi savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i sigurnosti. Ima 16 paluba i duzine je 293,80 m. Kabine su prostrane i moderno opremljene.Sadrže francuski lezaj(koji se može razdvojiti u posebne krevete), klimu, tv, radio, telefon, priključak za internet (dodatno se plaća), minibar, sef i kupatilo sa tušem. Gostima su na raspolaganju dva glavna restorana, kineski restoran Shangai, šesnaest barova, kockarnica, pozorište, dvorana za video igre, saune, turska kupatila, igraonice za decu.

ORCHESTRA


ORCHESTRA

 

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od preostalih 60 % najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

BESKAMATNI KREDITI:

  • Čekovima građana na 3 rate bez kamateVISA MASTER CARD
  • Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata
  • Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata

 

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

 

Važne napomene za putovanje:

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
● Krstarenje je garantovano.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim kabinama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivališem na teritoriji Kosova i Metohije,  potrebna je viza samo za Maroko, od svih zemalja koji su u okviru krstarenja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš moraju sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA.  Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

 

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.