NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ISLAND HOPPING KIKLADI

ISLAND HOPPING KIKLADI

SIROS-PAROS-MIKONOS-TINOS

8 dana (7 noćenja)

11 dana ( 10 noćenja )

15 dana ( 14 noćenja )

Provedite leto na Kikladima !

Indvidualni polasci 

ISLAND HOPPING

Grčka broji više od 2000 ostrva od kojih je naseljeno oko tri stotine, a svega 78 ima više od 100 stanovnika.Svako od njih ima bogatu kulturu, neku svoju osobenost, odlično sačuvane spomenike, crkve i manastire i prelepu prirodu. Ne želite da se kupate i sunčate na istoj plaži. Volite da istražujete i da odjednom vidite više. Dosadile su vam iste ulice i trgovi. Probajte nešto novo i upustite se u istraživanje više ostrva na jednom putovanju. Odaberite jedan od arhipelaga i napravite sami sebi uživanje. Broj dana i izbor ostrva napravite sami. Gde ćete i koliko ostati - i o tome odlučujete. Polazna tačka vašeg izbora je ostrvo Siros. Vaša je samo želja a naša realizacija. Medju mnogobrojnim zalivima videćete nove gradove ali i živopisna ribarska sela, plantaže maslina koje skrivaju ostatke drevnih civilizacija, odsjaj beline prizemnih kuća i tirkizne obale.Opredelite se za Kiklade. Svako od njih ima nešto svoje. Povezuje ih, osim mora i istorije, srdačno gostoprimstvo domaćina i lokalna kuhinja. Dobro došli u goste u maštu...

SIROS

Bez obzira što Siros pripada centru kikladskog arhipelaga, veoma se razlikuje od svojih ostrvskih suseda. U arhitekturi preovladjuje neoklasični stil, što nije svojstveno za Kiklade a polovina njegovih stanovnika su katolici što je potpuno čudno u srcu pravoslavnog okruženja. Udaljen je oko 30 km od Mikonosa i prestonica je elegancije i raskoši. Ko bi mogao to da pretpostavi na oskudnom i kamenitom ostrvu? Odlikuje se različitim pejzažima. Doline smenjuju planine a obale obrazuju manje i veće zalive, sprudove i velike rtove. Ostrvo krase i dva veća grada: Ermupoli na istoku i nešto manji Finik na zapadu. Ermupoli potvrdjuje tezu o različitosti. U njemu je najstarija opera Grčke – Apolona iz 1864. godine, tačna kopija milaske Skale. Osim toga u gradu je i prvi na svetu spomenik „neznanom junaku“ s kraja 19. veka. Razlikuju se i crkve, naročito katoličke. Lepe plaže su na jugu ostrva a jedna od najpoznatijih je Galisas u istoimenom selu. Na severu su predeli za ljubitelje „divlje“ prirode. PAROS Kikladsko ostrvo Paros idealno je za romantike. Sastoji se iz dva dela: iz samog grada Parikie, smeštenog na kamenitom poluostrvu i beskonačnih, peščanih plaža sa zelenim štitom od borovine. Već odavno je postalo omiljeno mesto odmora zbog blage klime, najčistije vode mora kao i bogate istorije. Mnogobrojni manastiri, srednjevekovne tvrdjave, antički i vizantijski spomenici, cele godine primaju goste. Od drevnih vremena sa njega stiže širom Grčke čuveni beli mermer od kog su napravljena mnoga značajna dela antičke umetnosti. Glavni i najveći grad je Parikia, na padini brda, odakle se prema moru spuštaju redovi kuća pastelnih boja, prepletenih lavirintom uskih, strmih uličica. Poznata je, izmedju ostalog, i zbog najstarije aktivne crkve u zemlji – Ekatontapiliani (Crkva sto vrata). Paros je živopisno ostrvo prepuno palmi, plodnih dolina, čudesnih plaža i još boljeg vina. Još jedan od idiličnih zaliva je Nausa, sa čuvenim plažama Piperi i Agia Anargiri i sa neobičnim formama stena koje ih okružuju. Na ostrvu ima još mnogo toga interesantnog i dostojnog pažnje.

 

MIKONOS

Mikonos, letovalište legenda i pravi grčki Olimp za ljubitelje raskoši. Letnji odmor na Mikonosu je isto što i zimski u Švajcarskoj i odavno je već postao tradicija. Danas ovom ostrvu nije potrebna nikakva reklama a broj turista netradicionalne orijentacije čini ga jednim od najskupljih na planeti. Iako Kikladska ostrva asociraju na visoke nepristupačne planine, Mikonos karakterišu kameniti brežuljci koji su neverovatno harmonično spojeni sa nežnim peščanim uvalama... Na Mikonosu može da se šeta po uskim, krivudavim uličicama izmedju kuća zaslepljujuće beline. To je prirodni kompleks koji čitavoj Grčkoj daje pečat nestvarne lepote.

 

PAROS

Kikladsko ostrvo Paros idealno je za romantike. Sastoji se iz dva dela: iz samog grada Parikie, smeštenog na kamenitom poluostrvu i beskonačnih, peščanih plaža sa zelenim štitom od borovine. Već odavno je postalo omiljeno mesto odmora zbog blage klime, najčistije vode mora kao i bogate istorije. Mnogobrojni manastiri, srednjevekovne tvrdjave, antički i vizantijski spomenici, cele godine primaju goste. Od drevnih vremena sa njega stiže širom Grčke čuveni beli mermer od kog su napravljena mnoga značajna dela antičke umetnosti. Glavni i najveći grad je Parikia, na padini brda, odakle se prema moru spuštaju redovi kuća pastelnih boja, prepletenih lavirintom uskih, strmih uličica. Poznata je, izmedju ostalog, i zbog najstarije aktivne crkve u zemlji – Ekatontapiliani (Crkva sto vrata). Paros je živopisno ostrvo prepuno palmi, plodnih dolina, čudesnih plaža i još boljeg vina. Još jedan od idiličnih zaliva je Nausa, sa čuvenim plažama Piperi i Agia Anargiri i sa neobičnim formama stena koje ih okružuju. Na ostrvu ima još mnogo toga interesantnog i dostojnog pažnje.

 

TINOS

Tinos je ostrvo u severnom delu Kiklada i Egejskog mora, čija je istorija uticala na celu Grčku. Mnogobrojni spomenici arhitekture, skulpture kao i život uopšte, sve to potvrdjuju. Bez obzira na činjenicu što je Tinos, pre svega poznat kao mesto hodočašća pravoslavaca sa svih meridijana, na njemu počinje postepeno da se razvija i turuzam. Godine 1822 monahinja, sada već Sveta Pelagija, otkopala je čudotvornu sliku Bogorodice. Na mestu iskopavanjaje izgradjena je crkva Panagia Evangelistria, vrlo poštovana u celoj Grčkoj. Dva puta godišnje vernici dolaze u crkvu na hodočašče, 25. marta i 15. avgusta. Za vernike koji rastojanje od oko 1 km, od luke do crkve, žele da predju na kolenima, prostire se crveni tepih preko stepenica. Iako se Tinos ne smatra pravim turističkim ostrvom, na njemu ima nekoliko prelepih uvala. Na udaljenosti od 6 km od grada, zaštićena nepristupačnim stenama od jakih vetrova je plaža Ag. Fokas a nešto dalje i čaroban peščani zaliv Ag. Sostis.

 

 

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD- ATINA-SIROS

Putovanje avionom do Atine. Transfer aerodrom Atina – luka Atina, prevoz do Sirosa trajektom. Transfer od luke do hotela,ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2. dan SIROS 

Doručak u hotelu. Tura po ostrvu i gradu uz pratnju stručnog vodiča. Noćenje.

 

3. dan SIROS ( ili po izboru Tinos, Paros,Mikonos )

Doručak u hotelu. Slobodno vreme ili dnevna ekskurzija do odabranog ostrva.Povratak u večernjim satima na Siros. Noćenje.

 

4. dan SIROS ( ili po izboru Tinos, Paros, Mikonos )

Doručak u hotelu. Slobodno vreme ili dnevna ekskurzija do odabranog ostrva.Povratak u večernjim satima na Siros. Noćenje.

 

5. dan SIROS ( ili po izboru Tinos,Paros, Mikonos )

Doručak u hotelu. Slobodno vreme ili dnevna ekskurzija do odabranog ostrva.Povratak u večernjim satima na Siros. Noćenje.

 

6. dan SIROS ( na 7 noćenja ) ili 6-9. Dan ( 10 noćenja ) ili 6-13. Dan ( 14 noćenja ) - za putnike koji ostaju 10 ili 14 noćenja mogućnost odlaska na izabranu ekskurziju

Doručak u hotelu. Slobodno vreme ili dnevna ekskurzija do odabranog ostrva.Povratak u večernjim satima na Siros. Noćenje.

 

7. dan SIROS-ATINA-BEOGRAD ( 7 noćenja ) / 10. Dan ( 10 noćenja ) / 14. Dan ( 14 noćenja )

Doručak u hotelu. Slobodno vreme. 15:00 odjavljivanje iz hotela i transfer do luke na Sirosu. 16:00 polazak trajekta za Pirej. 19:30 dolazak u Pirej. 20:00 Transfer do hotela i noćenje u hotelu u Atini.

8. dan ATINA-BEOGRAD ili 11. dan ( 11 noćenja ) ili 15. dan ( 14 noćenja )

Doručak u hotelu, transfer do aerodroma. Povratak za Srbiju.

ZA VIŠE INFORMACIJA MOLIMO VAS DA POZOVETE AGENCIJU

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

  • Smeštaj na bazi odabranog broja noćenja  noćenja sa doručkom u hotelu sa izabranom kategorizacijom na ostrvu Siros ( 2**, 3***, 4****, 5***** ) i 1 noć na bazi noćenja sa doručkom u Atini (3***,4**** )
  • Transferi u Atini od aerodroma do luke Pirej i od luke Pirej do hotela u Atini pri povratku, I od hotela u Atini do aerodroma
  • Transferi na ostrvu Siros od luke do izabranog smeštaja i od smeštaja do luke u povratku
  • Brodski transferi trajektom između Atine i Sirosa.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

  • Avio karta sa aerodromskim taksama Beograd – Atina – Beograd
  • Doplata za jednokrevetnu sobu
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • Individualni troškovi
  • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
  • Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1* - 0.5€, hoteli 2* - 1€, hoteli 3* - 2€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.
   Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

  TINOS ( tura traje oko 5h30min )

  • Transfer od smeštaja na Sirosu do luke
  • Transfer od luke na Sirosu do smeštaja
  • Povratna brodska karta Siros-Tinos-Siros
  • Tura po Tinosu sa vodičem ( engleski jezik )
  • Mapa Tinosa i propagandni materijal o ostrvu
  • Ulaznice u jezuitski manastir
  • Ulaznice u Muzej skuplture

  PAROS ( tura traje oko 5h30min )

  • Transfer od smeštaja na Sirosu do luke
  • Transfer od luke na Sirosu do smeštaja
  • Povratna brodska karta Siros-Paros-Siros
  • Tradicionalna tura po Parosu autobusom u prisustvu lokalnog vodiča ( engleski jezik )
  • Poseta susednom ostrvu Antiparos
  • Mapa Parosa i propagandni materijal o ostrvu

  MIKONOS ( tura traje oko 5h30min )

  • Transfer od smeštaja na Sirosu do luke
  • Transfer od luke na Sirosu do smeštaja
  • Povratna brodska karta Siros-Mikonos-Siros
  • Tura po Mikonosu sa vodičem ( engleski jezik )
  • Mapa Mikonosa i propagandni materijal o ostrvu

  ERMOUPOLIS – Siros  ( tura traje oko 3-4h )

  • Tura po gradu sa vodičem ( engleski jezik )
  • Mapa grada i propagandni materijal o ostrvu
  • Ulaz u arheološki muzej
  • Poseta Apollo teatru
  • Poseta katoličkom (sestrinskom) manastiru

  SIROS – tura po jugu ostrva Siros  ( tura traje oko 4-5h )

  • Tura vodičem ( engleski jezik )
  • Mapai propagadni materijal
  • Degustacija lokalnog vina i sira

  SIROS – tura po severu ostrva Siros  ( tura traje oko 4-5h )

  • Tura vodičem ( engleski jezik )
  • Mapai propagadni materijal
  • Poseta katoličkom – jezuitskom manastiru

    

Hoteli u ATINI ( ako nema raspoloživih soba u ponuđenim hotelima za tražene datume obavezujemo se da ponudimo hotele iste kategorije) :

 

ACROPOLIS SELECT 3***

Lokacija: Hotel Acropolis Select se nalazi na idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini Akropolja i Plake, na samo 50 metara od metroa. Acropolis Select se nalazi nedaleko od barova i restorana u dinamičnom kvartu Plaka. Obližnja stanica metroa omogućava da lako stignete gde god želite u Atini. Novi muzej Akropolja je udaljen samo 150 metara. Hotelski sadržaji: recepcija, room servis, iznamjvilvanje automobila, menjačnica. Smeštaj: Savremene sobe u hotelu Acropolis Select su dobro opremljene italijanskim dizajniranim nameštajem. Svaka soba nudi dosta prostora i moderna kupatila sa kadama.Usluga: noćenje doručak ili polupansion.

 

  

SEA VIEW 3*** 

Lokacija: Hotel Sea View smešten je na 400 metara od tržnog centra Glifada. Hotel Sea View udaljen je 15 km od centra Atine. Autobuska stanica se nalazi na 20 metara, a tramvajska stanica na 50 metara od hotela. Hotelski sadržaji: rum servis, iznajmljivanje automobile, recepcija, menjačnica, turistički desk, faks/fotokopiranje.Smeštaj: Sobe hotela Sea View uređene su u toplim zemljanim nijansama. Klimatizovane su i gledaju na more, vrt ili bazen. Pogodnosti u svim sobama obuhvataju satelitsku televiziju i bežični internet. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

 

Hoteli na Sirosu ( ako nema raspoloživih soba u ponuđenim hotelima za tražene datume obavezujemo se da ponudimo hotele iste kategorije) : 

BENOIS HOTEL 4****

Lokacija: Nalazi se na 7 km od Ermopolija i na samo 50 m od peščane plaže u Galisasu.Hotelski sadržaji: Hotel Benois je nedavno renoviran i u porodičnom je vlasništvu. Od sadržaja nudi gostima iznajmljivanje automobila, usluga prevoza (besplatna), recepcija , turistički desk, bilet servis, faks/fotokopiranje. Smeštaj: klima, TV, terasa. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

  

DOLPHIN BAY 4****

Lokacija: Hotel Dolphin Bay sa 4 zvezdice nalazi se u zalivu Galisas i udaljen je samo 7 km od glavnog grada Sirosa. Nudi pogled na najveću peščanu plažu na ostrvu koja je označena Plavom zastavicom. Hotelski sadržaji: Hotel je sagrađen u obliku amfiteatra, u tradicionalnom kikladskom stilu. Hotel ima dečiji bazen i prostor za igru. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Najmlađim gostima su takođe na raspolaganju vodeni tobogani. U hotelu Dolphin Bay na raspolaganju su tradicionalna taverna, piano bar i restoran. Smeštaj: Poseduje svetle i prozračne sobe, apartmane i apartmane tipa "suite" sa sopstvenom terasom ili balkonom i pogledom na more ili na vrt i na selo. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

  

  

FAROS 4****

Lokacija: Hotel Faros nalazi se u mestu Azolimnos na 4km od glavnog grada i na 350 metara od čuvene Azolimnos plaže. Hotelski sadržaji: bazen,bar, sa terasom i pogledom na more, teretana, recepcija, dečije igralište, sadržaji za sportive na vodi u okviru hotela. Smeštaj: klima, TV, mini bar. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

  

SYROU MELATHRON BOUTIQUE HOTEL 4****

Lokacija:Nalazi se u srcu grada Ermupolija, u staroj istorijskoj zgradi. Od gradske plaže Asteras je udaljen oko 300 metara. Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i vtlo elegantne. Poseduju: Tv, telefon, mini-bar, budilnik, papuče, fen i peglu. Hotelski sadržaji: U sklopu hotela su: restoran, bar, internet u javnim delovoma hotela, biznis kutak i parking. Plaža: Gradska, Asteras, sitan šljunak. Usluga: Noćenje sa doručkom.

 

  

BRAZZERA 3***

Lokacija: Hotel je smešten u letovalištu Finikas u jugozapadnom delu ostrva. Od Ermupolija je udaljen 13 km a od plaže svega 100 metara. Smeštaj: Sobe su veoma prostrane i sve poseduju: kupatilo, klima uredjaj, terasu, tv i sef. Hotelski sadržaji: U sklopu hotela su: restoran, bar, teniski teren, sunčana terasa, masaža, spa centar i privatni parking. Plaža: peščana, uredjena. Usluga: Noćenje sa doručkom (bogat švetski sto).

 

  

MAISTRALI 3***

Lokacija: hotel je smešten u mestu Galisas, nekoliko kilometara od Finikasa i direktno je na plaži. Smeštaj: Sobe su vrlo prostrane, moderne i poseduju: Kupatilo, terasu, mini-kuhinju, klima uredjaj, mini-bar, tv, sef i fen. Hotelski sadržaji: bazen sa ležaljkama i suncobranima, restoran, sunčana terasa, wi fi u javnim delovima i privatni parking. Plaža: peščana, ispred hotela. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto).

 

ALKYON 2**

Lokacija: Smešten je u mestu Megas Gialos, 10 km od grada Ermupolija. Do gradske plaže Mega Gialo je rastojanje 600 metara. Smeštaj: U sklopu hotela je 25 soba i sve imaju kupatilo, klima uredjaj, frižider, Tv, sef, fen, telefon i privatan parking. Hotelski sadržaji: Restoran, terasa za doručak, bazen, teniski teren, biblioteka i privatni parking. Plaža: gradska Megas Gialos oko 1,5 km, peščana sa šljunkovitim delom. Usluga: Noćenje sa doručkom.

 

REMVI 2**

Lokacija: Hotel je smešten u mestu Galisas, svega okon 200 metara od divne plaže. Smeštaj: Sve sobe poseduju: kupatolo, terasu, kilima uredjaj, tv, frižider i telefon. Hotelski sadržaji: U sklopu hotela je restoran, bar bazen sa ležaljkama i suncobranima, wi fi u javnim delovima hotela i parking. Plaža: peščana i uredjena. Usluga: Noćenje sa doručkon, švedski sto.

 

BLUE SEA 2**

Lokacija: Udaljen je oko 200 metara od plaže, 7 kilometara od mesta Ermopoli i 9 kilometara od aerodroma. Hotelski sadržaji: Restoran, dve sobe za invalide kao i rampu u prilazu restoranu i ulasku u objekat, bežični internet u celom objektu i besplatan parking. Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju TV, mini frižider, wifi internet, kupatilo sa fenom i tušem i balkon/terasu. Usluga: Na bazi Noćenja sa doručkom – švedski sto.

 

VARI BEACH 2**

Lokacija: Nalazi na oko 7 kilometara od Ermopolia, u blizini male luke i plaže. Hotelski sadržaji: Restoran, cafe bar na plaži, parking. Kućnim ljubimcima je dozvoljen boravak. Smeštaj: Sobe su klimatizovane i imaju TV, frižider, kupatilo sa tušem i balkon/terasu (nemaju sve sobe). Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

LIGARIES ROOMS & APARTMENTS

Lokacija: Udaljen je 11 kilometara od aerodroma i nalazi se na svega 150 metara od plaže Kini, u blizini supermarketa. Hotelski sadržaji: Terasa za sunčanje, zajednička kuhinja, besplatan bežični internet, javni parking. Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju mini frižider, kupatilo sa fenom i tušem i terasu. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

AEGIALIS ROOMS & APARTMENTS

Lokacija: Udaljen je 8 kilometara od aerodroma i isto toliko og mesta Ermopoli. Hotelski sadržaji: Terasa za sunčanje, iznajmljivanje bicikli, besplatan bežični internet na javnim delovima, besplatan parking. Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo sa tušem i balkon/terasu. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

SEASIDE ROOMS & APARTMENTS

Lokacija: Nalazi se u Azolimnosu, oko 100 metara od plaže. Hoteslki sadržaji: Recepcija,sef, kafić, bazen sa ležaljkama za sunčanje, parking. Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, TV, opremljenu kuhinju, kupatilo sa fenom i tušem i balkon/terasu. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 

AEGEAN STAR ROOMS & APARTMENTS

Lokacija: Nalazi se na oko 4 kilometara udaljenosti od Ermopolia, i oko 5 kilometara od Gialos palže. Hoteslki sadržaji: Recepcija, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prostor za doručak. Smeštaj: Svi smeštajni objekti su klimatizovani i imaju LCD TV, radio, wifi internet, opremljenu kuhinju, kupatilo i balkon/terasu. Usluga: Noćenje doručak ili polupansion.

 


Cene putovanja
su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE  Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA OSIGURANJE. OPTIMUM na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

VAZNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:     

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
 • Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
 • Navedene cene su važeće za boravak od minimum 7 noćenja.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 10.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Grčke Nacionalne Turističke Asocijacije.Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu,prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj,sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Deca ostvaruju navedene popuste ukoliko koriste pomoćni ležaj u pratnji dve odrasle osobe. Treća i četvrta odrasla osoba takođe koriste pomoćne ležajeve čije dimenzije mogu odstupati od standardnih.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivališem na teritoriji Kosova i Metohije, nije potrebna viza za Grčku. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

OPSTE NAPOMENE

 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

Ovaj cenovnik je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA  naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije  (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.