NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

TROMSO - NORVEŠKA

COMFORT HOTEL XPRESS TROMSO 3*

INDIVIDUALNI PROGRAM SA POLASKOM PO VAŠEM IZBORU

 

Lokacija: Ovaj eko hotel nalazi se u centralnom delu grada Tromso. Storgata šoping ulica je na samo minut hoda od ovog hotela. Nalazi se tik uz nekoliko restorana, kafića i barova. Polaria naučno istraživački centar je na 500 m od hotela.


Hotelski sadržaj: recepcija, bar, market, lobi,  


Smeštaj: Svojim gostima nudi jednostavne sobe sa besplatnim wifi internetom i televizorom. U sobama su još i radni sto, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan – Let avionom (O varijantama mogućnosti avio prevoza raspitati se u agenciji). Dolazak na destinaciju. Dolazak u hotel i ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan - Predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak avionom.

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

 • Smeštaj u izabranom hotel, na bazi odabrane usluge ( cena hotela zavisi od perioda putovanja i raspoloživosti u trenutku upita i podložne su promeni)

 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

 • Prevoz (Avio karta- najpovoljniju varijantu potražite prilikom prijave za putovanje u agenciji, Beograd- Tromso– Beograd ili putovanje iz nekog obližnjeg grada u regiona. Cena avio karte zavisi od perioda putovanja i raspoloživosti u trenutku upita i podložne su promeni)
 • Transfer (Može se rezervisati u agenciji)
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu ( Na upit)
 • Individualni troškovi putnika

 

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Važne napomene za putovanje:

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Avio prevoz – o varijantama mogućnosti avio prevoza raspitati se prilikom prijave u agenciji
 • Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka
 • Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 10.00 satI
 • Hoteli su kategorisani od strane lokalne Nacionalne Turističke Asocijacije.Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj  posebnih odlika u hotelu,prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj,sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela
 • Molimo sve goste u hotelima sa 4* i 5* da se pridržavaju hotelskih propisa koji, između ostalog, nalažu da za vreme večere muškarci moraju nositi dugačke pantalone.

 • Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivališem na teritoriji Kosova i Metohije, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJA. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje


Opšte napomene:

● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.