fbpx

EVROPA – SOLUN

Hotel se nalazi na centralnoj lokaciji u Solunu, u blizini Aristotelovog trga. U blizini se nalaze mnoge prodavnice, kafići, barovi, restorani, arheološka nalazišta.

Hotel El Greco se nalazi u centru Soluna, na samo 5 minuta hoda od Aristotelovog trga i na 20 minuta hoda od Bele kule. Hotel El Greco je veoma dobro povezan sa ostalim delovima grada javnim prevozom.

Hotel Plaza je smešten u četvrti Ladadika, na samo 50 metara od luke i nedaleko od centra grada.

Nalazi se u istorijskom i komercijalnom centru Soluna, u neposrednoj blizini najvažnijih gradskih spomenika, na pešačkoj udaljenosti od Crkve Svetog Dimitrija, katoličke Crkve Svetog Pavla, Aristotelove avenije i kvarta Ladadika.

Smešten je u centru Soluna, na 900 metara od centralnog gradskog trga

Smešten je u centru Soluna, na 50 metara od Aristotelovog trga.

Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji pored mora u Solunu i poseduje mediteranski restoran sa barom. Iz restorana i elegantnih soba pruža se predivan panoramski pogled na Solunski zaliv i Belu kulu.

Nalazi se u centru Soluna, na samo 500 metara od Glavne železničke stanice. Holiday Inn Thessaloniki udaljen je 1 km od luke, dinamičnih ulica Soluna i lokalnih atrakcija.

Hotel Mediterranean Palace je smešten na odličnoj lokaciji u srcu trgovačkog i poslovnog centra Soluna. Iz hotela se pruža veličanstven pogled na Solunski zaliv.

Ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica nalazi se u „srcu“ grada, na Aristotelovom trgu. Arhitektura objekta nas vraća u doba Vizantije, što ga čini jedinstvenim

Hotel se nalazi na centralnoj lokaciji u Solunu, u luci i poseduje bazen na krovu hotela sa kog se pruža pogled na grad i solunski zaliv.

Hotel se nalazi u centru Soluna, na samo nekoliko stotina metara od glavnog trga Aristotelis.