fbpx

EVROPA – KANARSKA OSTRVA – LANZAROTE

Hotel se nalazi na uzvišenju u mestu Puerto del Carmen, 600 m od plaže Chica. Sa terase hotela, pruža se zadivljujući pogled. U ovoj oblasti postoji mnogo aktivnosti kao što su jedrenje, surfovanje, ronjenje, izleti brodom, jahanje i golf. Ovaj hotel je idealan za porodice i parove koji vole i sadržajan i miran odmor

Costa Tequise. Ovo ekskuzivno odmaralište namenjeno je samo odralsima. Hotel se nalazi 300 m od plaže. U blizini hotela nalazi se veliki izbor prodavnica, barova i restorana.

Hotel Palmeras Garden, smešten je u mirnom delu Playa Blanca, na samo 150 m od obale. Od glavne plaže Playa Flamingo udaljen je 600 m.

Hotel je smešten u oblasti Costa Tequise. Ovaj hotel je sinonim za odmor i uživanje. Posebno se ističe panoramski pogled na baštu i bazen.

Hotel je smešten u jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija na ostrvu, Costa Tequise. Okružen je veličanstvenim vrtom. Hotel nudi svojim gostima spektakularan pogled preko Atlanskog okeana. Glavni grad ostrva Aresife je na samo 1,5 km odavde i veoma se lako stiže do njega. Lanzarote aerodrome je na 10 kilometara od hotela.

Hotelski kompleks se nalazi u turističkoj zoni, na samo 300 m od kamenite plaže Las Colorades i 800 m od čuvene Playa Papagayo. U okolini hotela možete naći prodavnice.

Hotel je smešten u oblasti Costa Tequise. Smešten je na samoj obali, na plaži Playa de los Charcos y de las Cucarachas. Svojim gostima nudi veliki izbor aktivnosti. Ovaj hotel je živi muzej, jer se u njemu nalazi mnogo umetničkih dela različitih umetnika. Hotel prima samo odrasle goste.

Playa Blanca. Ovaj šarmantni hotel na plaži može se pohvatili svojim mirnim okruženjem. Nalazi se na samo 100 m od čuvene Playa Flamingo. Hotel se nalazi blizu svih zabavnih sadržaja. Ovaj kompleks nudi odličan izbor sadržaja i usluga svojim gostima. Star Prestige gosti uživaće u svojim prostranim, luksuznim sobama i imaće pristup Star Prestige . . .

Playa Blanca. Ovaj luksuzni hotel je smešten na samoj obali mora. Gosti mogu da uživaju šetajući čuvenom Playa Dorada. Hotel je na samo 10 minuta šetnje od centra mesta. Gosti će uživati u tropskim vrtovima i vodopadima.