NASLOVNA

JESENJA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

NOVA GODINA

ZIMOVANJE

PROLEĆNA PUTOVANJA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

LETOVANJE 2020

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ANGSANA RESORT & SPA, IHURU 5*

ANGSANA RESORT & SPA, IHURU 5*

INDIVIDUALNI PROGRAM SA POLASKOM PO VAŠEM IZBORU

Lokacija: Angsana Ihuru smešteno je na Severnom atolu Male, na 20 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male. Okruženo jednim od najbolje očuvanih koralnih grebena na Maldivima, luksuzno odmaralište Angsana Ihuru u ponudi ima vile sa sopstvenim drvenim terasama, smeštene kraj plaže na ostrvu Ihuru.

Hotelski sadržaj: Ponuda odmarališta obuhvata ronilačke izlete sa vodičem, časove maldivskog kuvanja i ronilački PADI centar sa 5 zvezdica. Odmaralište organizuje putovanja sa ostrva na ostrvo i izlete sa istraživanjem ostrva. Možete se opustiti uz masaže i aromaterapije u nagrađivanom spa centru Angsana ili šetati duž bele peščane plaže. Uživajte u maldivskim specijalitetima šefa kuhinje na sopstvenom peščanom sprudu ili u prijatnoj zabavi sa roštiljem u svojoj vili. Probajte izvrsna azijska, mediteranska i lokalna jela u restoranu Riveli, iz kojeg se pruža predivan pogled na Indijski okean. Osvežavajući kokteli služe se u baru Velaavani, kraj okeana.

Smeštaj: Vile sa slamnatim krovom u ovom ekološkom odmaralištu sadrže sopstvene vrtove sa prostorima za sedenje i ručavanje. Nude spektakularan pogled na okean i pojedine vile uključuju otvoreni hidromasažni bazen. Od ostalih sadržaja tu su Tv, CD plejer sa IPOD priključkom, set za kafu/čaj, mini bar, klima, bade mantil i papuče, sef...

Usluga: Noćenje sa doručkom i limited all inclusive.

*Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži boravak od navedenog (na upit)

 

U cenu putovanja je uračunato:

 • Sedam noćenja na bazi izabrane usluge, na tu cenu se dodaje avio karta
  (cene hotela kao i avio karte se razlikuju u zavisnosti od odabranog perioda).

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • Međunarodno putno osiguranje.
 • Ostale usluge koje nisu naznačene u programu
 • Izlazna taksa sa Maldiva 25 $ i plaća se prilikom odlaska sa Maldiva.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan - Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 15.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.

Drugi dan - predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 11.00 sati. Kraj usluge.

Cene putovanja su iskazane u evrima po osobi. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE  Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Važne napomene za putovanje:

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Aranžmani su individualni.
 • Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 15.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 11.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, potrebna je viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJE. koja pokriva troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra (samo za državljane Republike Srbije) Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

 

Opšte napomene:

 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
 • Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.