fbpx

KUREDU ISLAND RESORT AND SPA 4*, MALDIVI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

KUREDU ISLAND RESORT AND SPA MALDIVI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Jedno od najbolje ocenjenih i najposećenijh ostrva Maldiva je Kurendu island Resort and Spa 4*. Ne samo zbog svoje lepote već i zbog mnogobrojnih aktivnosti i zabavnih sadržaja koje gosti ovog prelepog kompleksa imaju na raspolaganju.

Hotelski sadržaji

Četiri glavna restorana, raspoređena su duž kompleksa tako da su svim gostima na raspolaganju. Restoran Bonthi na raspolaganju je gostima u garden bungalovu, bungalovu na plaži; restoran Koamas, za goste u Vilama na plaži i Vilama na plaži sa djakuzijem; restoran Sangu za goste smeštene u vilama na vodi i mladence. Gosti Sultan Vila biraju jedan od ponuđenih restorana. Sva četiri glavna restorani imaju identičan svedski sto za doručak, ručak i večeru, koji se služi tradicionalnim na otvorenom u bašti na pesku ili hrastovom parket, sa slamenim ili drvenim krovom. Postoji opcija a la carte restorana u kome možete uživati u mediteranskoj kuhinji, specijalitetima dalekog istoka do sendviča. U nekoliko barova Akiri Baru, Pool Baru, Babuna baru, Sangu baru, Golf baru, u i Raalhu Bar u možete uživati u različitim pićima tokom čitavog dana. Kuredo Resort and Spa gostima može ponuditi mnoštvo
sportskih sadržaja od kojih su tri bazena, teniski tereni, golf teren, odbojka na plaži, badminton, fudbalski teren, staza za bicikle, stoni tenis, bilijar, pikado, šah, fitness centar… Gosti imaju priliku da se isprobaju u ronjenju, jedrenju na vodi, kitbordingu, da krstare dok zalazi sunce, odu na izlet do susednog ostrva.

Smeštaj

Dzakuzi vile na plaži imaju prostrane spavaće sobe, udoban prostor za sedenje i ljupko dizajnirana kupatilo sa dzakuzi kadom. Džakuzi vile na plaži se mogu opisati kao čisto i prefinjeno tropsko skrovište.

Usluga

All inclusive.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

No Entries Found