fbpx

DALEKA PUTOVANJA – MALDIVI

Angsana Ihuru smešteno je na Severnom atolu Male, na 20 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male. Okruženo jednim od najbolje očuvanih koralnih grebena na Maldivima, luksuzno odmaralište Angsana Ihuru u ponudi ima vile sa sopstvenim drvenim terasama, smeštene kraj plaže na ostrvu Ihuru.

Egzotično, napušteno i netaknuto je jedan od načina da se opiše neopisivo. Fun Island Resort se nalazi na South Male Atollu, na samo 37km od Ibrahim Nasir Internacionalnog aerodroma i oko 45 minuta vožnje gliserom. Dužina ostrva je oko 700m, a njegova širina je oko 168m. Uživajćete u neverovatnom iskustvu, sa direktnim pristupom belim peščanim . . .

Jedno od najbolje ocenjenih i najposećenijh ostrva Maldiva je Kurendu island Resort and Spa 4*. Ne samo zbog svoje lepote već i zbog mnogobrojnih aktivnosti i zabavnih sadržaja koje gosti ovog prelepog kompleksa imaju na raspolaganju.

Ovaj luksuzan resort sa pet zvezdica smešten je van domašaja stresnog modernog života i predstavlja carstvo potpunog opuštanja okružen belim peskom i azurno plavim morem.

Doživite autentično gostoprimstvo Maldiva na ovom egzotičnom rajskom ostrvu Horubad Hoo koje se nalazi u kristalno čistoj laguni ispunjenoj koralima. Plaže i kristalno čista more su samo nekoliko koraka od privatnih terasa vila na plaži .Bujna vegetacija se prostore do same plaže. Male je udaljen oko 110 km.

Nalazi se na veličanstvenom ostrvu Nalaguraidhoo, koje će vas očarati svojim egzotičnim tropskim cvećem i prelepim zelenilom u bašti koja vas vodi do najčistije Blue Sapphire lagune. Nalazi se na 105 km od aerodroma u Maleu. Do njega se stiže avionom i let trake oko 30 minuta. Sun Island Resort je najveći resort u Maldivima.