fbpx

DALEKA PUTOVANJA – JORDAN AKABA

Smešten u centru Akabe, na samo pet minuta šetnje od mora. Preporuka gostima je da idu na Bernice plažu, do koje moguć doći organizovanim shuttle prevozom

Smešten u centru grada. Od aerodroma je udaljen 15 kilometara, 500 metara od plaže. 200 metara je udaljen od stanice gradskog prevoza.

Idealna lokacija, na samo 300 metara od plaže, blizu komercijalnog i šoping centra Akabe. Na desetak kilometara od aerodroma.

LaCosta hotel je smešten u samom centru grada. U neposrednoj blizini hotela nalaze se marketi, kafići, restorani i prodavnice. Hotel nema svoju plažu, ali gosti hotela mogu koristiti usluge na plaži Berenice po povlašćenim cenama.

Hotel je smešten na samoj obali Crvenog mora, 15 kilometara južno od grada Akaba. Nalazi se na samom početku zaliva Tala, luksuzne destinacije. Od svoje private plaže udaljen je 250 metara.

Smešten je na idealnoj lokaciji, u blizini svih turističkih znamenitosti i atrakcija Akabe. Poseduje sopstvenu plažu

Nalazi se na oko dva kilometra od centra Akabe, i oko 9 kilometara od aerodrome u Akabi. Gosti hotela mogu koristiti Berenice plažu, do koje vozi Shuttle autobus.

Hotel je smešten u zalivu Tala. Prelepe plaže i luksuzni smeštaj je ono po čemu se ovaj hotel izdvaja. Poseduje privatnu plažu. Od aerodroma Akaba je udaljen oko 20 kilometara.