fbpx

SHANHRI-LA’S BORACAY RESORT & SPA 5*, BORACAY, FILIPINI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SHANHRI-LA’S BORACAY RESORT & SPA BORACAY, FILIPINI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Hotel se nalazi na severozapadnom rtu ostrva Borakaj, a do njega se najlakše stiže letom iz Manile do Katiklana u trajanju od 45 minuta. Ostrvo Borakaj se nalazi na 15 minuta vožnje kopnom i morem od Katiklana. Kompleks hotela Shangri-La’s Boracay and Spa okružen je brojnim brežuljcima sa pogledom na okean. Nudi luksuzno i egzotično mesto za odmor.

Hotelski sadržaji

U ponudi su privatna plaža koja se proteže na 350 metara, 2 fantastična otvorena bazena, prostrane sobe i vile. Internet se može besplatno koristiti. Vile nude uslugu batlera i sopstveni bazen ili hidromasažnu kadu na otvorenom. Na raspolaganju su takođe flat-screen tv, dvd plejer i bazna stanica za iPod. Gosti mogu uživati ​​u nizu aktivnosti na vodi kao što su vožnja kajakom, ronjenje na otvorenom moru i krstarenje jedrenjakom uz romantičan zalazak sunca. U spa centru CHI gosti mogu uživati u opuštajućim sadržajima. Ovaj prelepi kutak s pogledom na privatni zaliv nudi veliki izbor masaža za telo i kozmetičkih tretmana. Jela od svežih morskih plodova služe se u restoranu Sirena, koji je smešten na vrhu litice. U romantičnoj večeri sa italijanskim jelima možete uživati među krošnjama stabala u restoranu Rima. Gosti takođe mogu probati pice u restoranu Cielo, jela internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola u restoranu Vintana i koktele u 3 hotelska bara.

Smeštaj

Sve sobe imaju veliki balkon odakle se pruža veličanstven pogled.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE