NASLOVNA

JESENJA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

NOVA GODINA

ZIMOVANJE

PROLEĆNA PUTOVANJA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

LETOVANJE 2020

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

SHANHRI-LA’S BORACAY RESORT & SPA 5*, BORACAY

SHANHRI-LA’S BORACAY RESORT & SPA 5*, BORACAY

INDIVIDUALNI PROGRAM SA POLASKOM PO VAŠEM IZBORU

Lokacija: Hotel se nalazi na severozapadnom rtu ostrva Borakaj, a do njega se najlakše stiže letom iz Manile do Katiklana u trajanju od 45 minuta. Ostrvo Borakaj se nalazi na 15 minuta vožnje kopnom i morem od Katiklana. Kompleks hotela Shangri-La’s Boracay and Spa okružen je brojnim brežuljcima sa pogledom na okean. Nudi luksuzno i egzotično mesto za odmor.

Hotelski sadržaji: U ponudi su privatna plaža koja se proteže na 350 metara, 2 fantastična otvorena bazena, prostrane sobe i vile. Internet se može besplatno koristiti. Vile nude uslugu batlera i sopstveni bazen ili hidromasažnu kadu na otvorenom. Na raspolaganju su takođe flat-screen tv, dvd plejer i bazna stanica za iPod. Gosti mogu uživati ​​u nizu aktivnosti na vodi kao što su vožnja kajakom, ronjenje na otvorenom moru i krstarenje jedrenjakom uz romantičan zalazak sunca. U spa centru CHI gosti mogu uživati u opuštajućim sadržajima. Ovaj prelepi kutak s pogledom na privatni zaliv nudi veliki izbor masaža za telo i kozmetičkih tretmana. Jela od svežih morskih plodova služe se u restoranu Sirena, koji je smešten na vrhu litice. U romantičnoj večeri sa italijanskim jelima možete uživati među krošnjama stabala u restoranu Rima. Gosti takođe mogu probati pice u restoranu Cielo, jela internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola u restoranu Vintana i koktele u 3 hotelska bara.

Smeštaj: Sve sobe imaju veliki balkon odakle se pruža veličanstven pogled.

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

 

*Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži boravak od navedenog ( na upit )

U cenu putovanja je uračunato:

 • Deset noćenja na bazi izabrane usluge
 • Avio karta ( dodaje se na cenu smeštaja )

 

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • Međunarodno putno osiguranje.
 • Troškovi pribavljanja vize ( 65 € ).

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan - Ulazak u sobe posle 15.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 11.00 sati. Kraj usluge.

 

Cene putovanja su iskazane u evrima po osobi. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Važne napomene za putovanje:

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
  ● Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
  ● Aranžmani su individualni.
  ● Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
  ● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 15.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 11.00 sati
  ● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
  ● Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
  ● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, potrebna je viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
  ● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJE. koja pokriva troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra (samo za državljane Republike Srbije) Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.


Opšte napomene:

● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

 

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.