fbpx

DALEKA PUTOVANJA – FILIPINI

Idealan za zabavu i opuštanje, Red Coconut Hotel smešten u Station 2 u području grada Boracay . S ovog mesta, gosti mogu imati lagan pristup svemu što ovaj grad može ponuditi. Hotel je lako dostupan brojnim gradskim atrakcijama i znamenitostima, kao što su D’Mall, Brodska stanica 2, Balabag crkva.

Fridays Boracay je lukzuzno odmaralište na samoj obali mora na n istoimenom osrvu.

Hotel se nalazi na severozapadnom rtu ostrva Borakaj, a do njega se najlakše stiže letom iz Manile do Katiklana u trajanju od 45 minuta. Ostrvo Borakaj se nalazi na 15 minuta vožnje kopnom i morem od Katiklana. Kompleks hotela Shangri-La’s Boracay and Spa okružen je brojnim brežuljcima sa pogledom na okean. Nudi luksuzno i egzotično mesto za odmor.

Hotelski kompleks Lagen Island smešteno je u uvali oivičenoj gustom šumom i nalazi se u predivnom letovalištu El Nido, u Palavanu. Do gradoća Lagen Island stiže se za 75 minuta čarter letom iz Manile. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza čamcem od aerodroma El Nido do letovališta. Vožnja čamcem traje 50 minuta.

Smešteno pored plaže, kompleks i spa centar Shangri-La’s Mactan udaljen je svega 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma pored grada Lapu Lapu na ostrvu Matkan.