NASLOVNA

LETOVANJE 2019

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

PROLEĆNA PUTOVANJA

NOVA GODINA

ZIMOVANJE

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

BYBLOS HOTEL 4*

COSMOPOLITAN HOTEL DUBAI 4*

INDIVIDUALNI PROGRAM SA POLASKOM PO VAŠEM IZBORU

Lokacija: Hotel se nalazi u Al Barsha oblasti, u blizini metro stanice (oko 200 metara), Dubai Media City-a i ulice Shaikh Zayed, na idelanoj lokaciji kako za turiste tako i za poslovne ljude. Od aerodroma je udaljen 35 min vožnje.

Hotelski sadržaji:Raspolaže sobama i apartmanima ukrašenim slikama i jedinstvenim tepisima koji predstavljaju spoj luksuza, komfora i udobnosti, i dizajnirani su tako da odgovaraju potrebama najzahtevnijih gostiju. Sve sobe imaju klima uređaj sa digitalnom kontrolom, internet pristup, radni sto, LCD TV, sef, punjač za mobilne telefone, mini bar, elektronski sistem zaključavanja, telefon, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Smeštaj:U ponudi je nekoliko restorana, od kojih je glavni Murjan kafe (internacionalni doručak-švedski sto, set i à la carte meni za ručak i večeru), smešten u lobiju. Crown & Lion je prvi pravi engleski bar u Dubaiju, služi piće ili tradicionalna britanska jela velškog kuvara. Restoran Al Dente služi jela italijanske kuhinje i nalazi se u prizemlju, Kung koreanski restoran i karaoke bar se nalaze na međuspratu. Pored navedenih restorana hotel poseduje i biznis centar, konferencijske sale, teretanu, Thai SPA centar i otvoreni bazen. Gostima je na raspolaganju i usluga room servisa 24h.

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

*Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži boravak od navedenog ( na upit )

U cenu putovanja je uračunato:

 • Sedam noćenja na bazi izabrane usluge
 • Avio karta ( dodaje se na cenu smeštaja )

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • Međunarodno putno osiguranje.
 • Boravišna taksa, plaća se po sobi po danu na licu mesta –

     ( Hoteli 3* oko 2 €; Hoteli 4* oko 4 €; Hoteli 5* oko 5 € )

 • Troškovi pribavljanja vize ( 95 € ).

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan - Ulazak u sobe posle 15.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 11.00 sati. Kraj usluge.

Cene putovanja su iskazane u evrima po osobi. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE  Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Važne napomene za putovanje:

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
  ● Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
  ● Aranžmani su individualni.
  ● Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
  ● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 15.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 11.00 sati
  ● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
  ● Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
  ● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, potrebna je viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
  ● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu  UNIQA OSIGURANJE.  koja pokriva troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra (samo za  državljane Republike Srbije) Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.


Opšte napomene:

● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.