fbpx

AVARI DUBAI 4*, DUBAI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

AVARI DUBAI HOTEL DUBAI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Nalazi se u centru Deire, blizu kule sa satom i dinamične Ulice Al Riga. Hotel Avari Dubai je udaljen manje od 5 km od Aerodroma Dubai. Stanica metroa Al Riga i čuveni zaliv Dubai Krik nalaze se na pešačkoj udaljenosti.

Hotelski sadržaji

U ponudi su zvučno izolovane sobe, otvoreni bazen na krovu i masažni tretmani. Posluga u sobi dostupna je non-stop. U hotelu Avari Dubai hrana i piće služe se u 2 ugostiteljska objekta. U hotelskom atrijumu se nalazi restoran Olive Tree koji radi 24 časa dnevno i nudi jela po narudžbini i na bazi švedskog stola. U foajeu hotela gosti mogu posetiti kafe Cinnamon. Objekti za rekreaciju u hotelu Avari obuhvataju fitnes centar i saunu. Gosti se mogu opustiti u ležaljci na terasi za sunčanje. Hotel takođe nudi nekoliko mesta za noćni provod sa zabavnim programom uživo u koja spada i orijentalni noćni klub.

Smeštaj

Sve savremene, klimatizovane sobe nude pribor za pripremu čaja/kafe, interaktivnu TV sa besplatnim internetom i mini-bar. Svaka soba je opremljena modernim nameštajem od tamnog drveta.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE