fbpx

DALEKA PUTOVANJA – DUBAI

Nalazi se u staroj četvrti Bur Dubai i nudi savremen smeštaj, na manje od 1 km od zaliva Dubai Krik. Od hotela Citymax Bur Dubai se lako stiže do dinamičnih pijaca i sukova u okolini. Tržni centar Burjuman se nalazi na 10 minuta hoda, a Svetski trgovinski centar u Dubaiju udaljen je 3 km od hotela.

Smešten je u blizini Jumirah plaze i Sheikh Zayed Road-a na oko 2 km. Na svega 12 km je udaljen od aerodroma u Dubai-ju. Izgradjen je 2012.godine i cini kombinaciju savremene arhitekture i modernog dizajna.

Nalazi se u centru Deire, blizu kule sa satom i dinamične Ulice Al Riga. Hotel Avari Dubai je udaljen manje od 5 km od Aerodroma Dubai. Stanica metroa Al Riga i čuveni zaliv Dubai Krik nalaze se na pešačkoj udaljenosti.

Hotel je smešten u Al Bursi, u blizini metro stanice i tržnog centra. Do aerodroma je potrebno 25 minuta vožnje kolima, a do Jumeira plaže desetak

Hotel Emirates Grand ima 47 spratova i raspolaže luksuznim smeštajem u savremenom bliskoistočnom stilu. Nalazi se na pogodnoj lokaciji, od koje se može pešice stići do stanice metroa DIFC. Hotel je smešten na nekoliko minuta hoda od tržnog centra Dubai Mall i Međunarodnog finansijskog centra u Dubaiju (DIFC). Međunarodni aerodrom Dubai udaljen je . . .

Hotel se nalazi u luksuznom delu grada Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina. Udaljen je svega 5 minuta hoda od najpoznatije plaže Jumeirah Beach i Marina šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. U neposrednoj blizini je metro stanica, kojom se lako stiže do tržnih centara Emirates Mall, Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalife. . . .

Ekskluzivni hotel Auris Plaza je centralno lociran, u Al Barsha oblasti, na nekoliko minuta hoda od poznatog tržnog centra Mall of The Emirates. Na samo par minuta vožnje od hotela su i Madinat Jumeirah, Dubai Marina, tržni centar Dubai Mall, Emirates Golf klub i Media City.

Hotel Sheraton Dubai je direktno povezan s tržnim centrom Emirejts, a nalazi se na lokaciji sa lakim pristupom destinacijama, kao što su Džumeira i marina u Dubaiu. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen samo 20 minuta vožnje automobilom. Suk Madinat, sa svojim tradicionalnim pijacama, udaljen je 6 km od hotela Sheraton Dubai Mall of the Emirates. . . .