fbpx

DUBAI

Hotel se nalazi u trgovačkoj četvrti – Trade Centre District u blizini glave ulice u Dibaiju – Sheikh Zayed Road, pored Svetskog trgovinskog centra u Dubaiju. Aerodrom Dubai udaljen je oko 11 km a aerodrom u Abu Dabiju oko 120 km.

Hotel RIU Dubai 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, smešten na oko 11 km od Centra Sahara, oko 13 km od Svetskog trgovinskog centra Dubaija, u oblasti Deira. Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen oko 12 km, a aerodrom u Abu Dabiju oko 133 km.

Hotel Media Rotana 5* Dubai smešten je nedaleko od Dubai Media City i Naučno-tehnološkog parka Dubai Internet City. Stanica metroa Dubai Internet City udaljena je svega 10 minuta hoda od objekta, a od promenade Marina Dubai, udaljen je oko 7 km. Aerodrom Dubai udaljen je oko 28 km a aerodrom Abu Dabi oko 101 km.

Nalazi se u Marina Dubai, oko 1 km od šetališta The Walk u kompleksu Jumeirah Beach Residence, a Mall of Emirates je udaljen oko na 9 km. Aerodrom Dubai udaljen je oko 34 km a aerodrom Abu Dabi oko 96 km.

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha, prekoputa tržnog centra Mall of The Emirates u blizini metro stanice. Aerodrom Dubai udaljen je oko 27 km, a aerodrom u Abu Dabiju oko 104 km.

Nalazi se u staroj četvrti Bur Dubai i nudi savremen smeštaj, na manje od 1 km od zaliva Dubai Krik. Od hotela Citymax Bur Dubai se lako stiže do dinamičnih pijaca i sukova u okolini. Tržni centar Burjuman se nalazi na 10 minuta hoda, a Svetski trgovinski centar u Dubaiju udaljen je 3 km od hotela. Arerodrom Dubai je udaljen oko 10 km a aerodrom u . . .

Hotel je smešten na istočnom delu jedne od najpoznatijih tačaka Dubaija, na veštački napravljenom ostrvu The Palm, otvoren 2018. godine, sa sjajnoim pogledom i idealnim položajem za mirniji odmor, a opet blizu svih sadržaja za zabavu i šoping. Dubai Marina i tržni centar Marina Mall udaljeni su oko 9 km. Aerodorm Dubai udaljen je oko 42 km.

Hotel Sheraton Dubai je direktno povezan s tržnim centrom Emirates, a nalazi se na lokaciji sa lakim pristupom destinacijama, kao što su Jumeirah i Marina Dubau. Suk Madinat, sa svojim tradicionalnim pijacama, udaljen je 6 km od hotela Sheraton Dubai Mall of the Emirates. Dubai Festival City je udaljen 25 km. Aerodrom Dubai udaljen je oko 27 km, a . . .

Hotel se nalazi na jednoj od najtraktivnijih lokacija u Dubaiju, Jumeriah Beach Residence i čuveno šetalište The Walk. U neposrednoj blizini su brojne ekskluzivne prodavnice, restorani i barovi, kao i Dubai Marina i centar Marina Mall, udaljen oko 2km.

Nalazi se u Dubai Marini, jednoj od najatraktvnijih lokacija u Dubaiju. U blizini su brojni sadržaji namenjeni turistima, a metro stranica je na 10 minuta hoda. Marina Mall je udaljen oko 2.5 km. Aerodrom Dubai udaljen je oko 35 km.

Hotel se nalazi na jednoj od najtraktivnijih lokacija u Dubaiju, Jumeriah Beach Residence i čuveno šetalište The Walk. U neposrednoj blizini su brojne ekskluzivne prodavnice, restorani i barovi, kao i Dubai Marina i centar Marina Mall, udaljen oko 1 km. Aerodrom Dubai udaljen je oko 37 km.

Hotel je smešten na severnom delu jedne od najpoznatijih tačaka Dubaija, na veštački napravljenom ostrvu The Palm, za mirniji odmor, a opet blizu svih sadržaja za zabavu i šoping. Dubai Marina i tržni centar Marina Mall udaljeni su oko 10 km, Jumeira Beach Residence oko 8 km, tržni centar Mall of The Emirates oko 11 km… Aerodrom Dubai udaljen je . . .

Hotel je smešten na samom vrhu, jedne od najpoznatijih tačaka Dubaija, na veštački napravljenom ostrvu The Palm, sa pregršt sadržaja. Dubai Marina i tržni centar Marina Mall udaljeni su oko 10 km, Jumeira Beach Residence oko 8 km, tržni centar Mall of The Emirates oko 11 km… Aerodrom Dubai udaljen je oko 37 km.

Hotel se nalazi u delu grada Bur Dubai, a od hotela se može brzo stići do Svetskog trgovinskog centra u Dubaiju i stanice metroa Al Džadaf. Aerodrom Dubai udaljen je oko 8 km a aerodrom u Abu Dabiju oko 146 km.

Hotel se nalazi u luksuznom delu grada Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina. Udaljen je svega 5 minuta hoda od najpoznatije plaže Jumeirah Beach i Marina šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. U neposrednoj blizini je metro stanica, kojom se lako stiže do tržnih centara Emirates Mall, Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalife. . . .

Hotel se nalazi u oblasti Tekom u blizu Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina, udaljen svega par kilometara od šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. Metro stanica Dubai Internet City udaljena je oko 900 metara. Aerodrom Dubai udaljen je oko 31 km, a aerodrom Abu Dabi oko 120 km.

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha u blizu Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina, udaljen svega par kilometara od šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. Mall of Emirates je udaljen 5 minuta hoda, a stanica metroa Sharaf DG je na 400 metara od hotela. Aerodrom Dubai udaljen je oko 32 km, a aerodrom Abu Dabi oko 120 km.

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha u blizu Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina, udaljen svega par kilometara od šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. Mall of Emirates je udaljen 5 minuta. Aerodrom Dubai udaljen je oko 31 km, a aerodrom Abu Dabi oko 120 km.

Hotel se nalazi u oblasti Tecom / Al Barsha, uz Sheikh Zayed put (žilu kucavicu Dubaija), u blizu Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina, udaljen svega par kilometara od šetališta sa prodavnicama, restoranima i kafeima. Mall of Emirates je udaljen 10 minuta. Aerodrom Dubai udaljen je oko 31 km, a aerodrom Abu Dabi oko 120 km.