NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

VISTA SOL HOTEL 3*, Bavaro

VISTA SOL HOTEL 3*, Bavaro

INDIVIDUALNI PROGRAM SA POLASKOM PO VAŠEM IZBORU

Lokacija: Nalazi se na plaži Kortesito u mestu Bavaro, u oblasti Punta Kana. Međunarodni aerodrom Punta Kana udaljen je 16 km. Tematski park Manati nalazi se na oko 4 km od odmarališta. 

Hotelski sadržaji: U restoranu El Mariachi pripremaju se jela meksičke kuhinje. Italijanska jela se služe u restoranu Mama Mia, a internacionalna kuhinja je u restoranu El Almirante. Pored toga, kompleks poseduje restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 5 barova. U ponudi su bazen, 3 teniska terena i teretana. Gosti mogu besplatno uživati u vožnji kajaka, jedrenju na dasci i ronjenju.

Smeštaj: Klimatizovane sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i sef. Kupatila su opremljena fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Cene u tabelama su prikazane u evrima, dnevno po osobi (osim gde je drugačije naznačeno).

 

 

U cenu putovanja je uračunato:

 • Smeštaj u izabranom hotelu, na bazi odabrane usluge ( cena hotela zavisi od perioda putovanja i raspoloživosti u trenutku upita i podložne su promeni)

 

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Prevoz (Avio karta- najpovoljniju varijantu potražite prilikom prijave za putovanje u agenciji. Cena avio karte zavisi od perioda putovanja i raspoloživosti u trenutku upita i podložne su promeni)
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (Može se rezervisati u agenciji) 
 • Doplata za jednokrevetnu sobu ( Na upit)
 • Individualni troškovi putnika
 • Međunarodno putno osiguranje.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan -Let avionom (O varijantama mogućnosti avio prevoza raspitati se u agenciji). Dolazak na destinaciju. Dolazak u hotel i ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Kraj usluge.

 

Cene putovanja su iskazane u evrima po osobi. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE  Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

 

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Važne napomene za putovanje:

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
  ● Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
  ● Aranžmani su individualni.
  ● Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
  ● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 15.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 11.00 sati
  ● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
  ● Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
  ● Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
  ● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu  UNIQA OSIGURANJE.  koja pokriva troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra (samo za  državljane Republike Srbije) Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.


Opšte napomene:

● Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.